Medimagazin logo

Silahlı acil servisi baskını güvenlik kamerasında / VİDEO

Çanakkale Devlet Hastanesi Acil Servisine gelen bir kişi, belindeki silahı çekerek çalışanları tehdit etti.
Kaynak: ZAMAN
Silahlı acil servisi baskını güvenlik kamerasında / VİDEO
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İddiaya göre, alkollü olduğu öne sürülen N.D. (43), ticari taksiyle Çanakkale Devlet Hastanesi’ne geldi. Acil servise girip sekreterin olduğu bölüme yönelen N.D., burada belinde bulunan silahı doğrultarak, ‘Benimle ilgileneceksiniz’ diye bağırdı.

Hastane çalışanları, ilk önce silahlı kişiye tepki vermeyerek hiçbir şey olmamış gibi çalışmaya devam etti. Bu sırada sekreterle konuşmayı sürdüren N.D., özel güvenliğin geldiğini görünce geriye döndü. Bu sırada hamle yapan güvenlik görevlisi, silahı yakaladı. Çevrede bulunan diğer görevlilerin de devreye girmesiyle şüpheli etkisiz hale getirildi. N.D. daha sonra polis ekiplerine teslim edildi. Yaşanan olay, güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi.

 

 

 

 

 

 

silahlı
acil
servisi
baskını
güvenlik
kamerasında
/
vi̇deo
Yorum (1)
bigmücahid2002
Ya ben o zavallı güvenlik görevlilerine gerçekten çok acıyorum. 900 liraya çalışıyorlar be abi, el insaf yahu. Döner sermayeden oraya buraya giden kesintiler biraz azaltılsa hiç olmazsa adam başı 400 lira döner alırlar. Yazık günah ya, bu kadar vahşi kapitalist sistem , bu kadar insafsızlık olmaz ki ! Sekreterler ve temizlik görevlileri de aynı şekilde , zalim taşeronların elinde inim inim inliyorlar. Döner sermayeden oraya buraya keseceklerine hiç olmazsa 300 lira da bu garibanların eline geçer. Bu bahsettigim rakamlar size az gelebilir ama onlar için o kadar büyük rakam ki! Bir hastanede güvenlik görevlisi , temizlikci ve sekreter toplam 100 kişi olsa aylık döner maliyeti 40000 eder ki tek bir kuruma yaptığı kesinti o kadar zaten, yazıktır biraz insaflı olalım yahu ! Zaten hastanede güvenlik görevlisi durmuyor , 200 lira daha çok alacağı ilk işi bulduğunda hemen bırakıyor. Dedigim uygulansa bunun önüne geçilmiş olur. Ayrıca hiçbir yetkileri yok , o silahlı adama tamamen insanlıklarından müdahale ettiler, dokunmaya hiçbir yasal hakları yok.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir