Medimagazin logo

Siverekte silahlı saldırıya uğrayan doktor öldü

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi’nde, evine giderken silahlı saldırıya uğrayan pratisyen hekim 32 yaşındaki Burhan Çağlar Yücel yaşamını yitirdi.
Kaynak: HÜRRİYET
Siverekte silahlı saldırıya uğrayan doktor öldü
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Olay, gece geç saatlerde Ofis Mahallesi’nde meydana geldi. İlçedeki özel bir poliklinikte pratisyen hekim olarak çalışan ve aynı zamanda bir spor salonu işleten Burhan Çağlar Yücel, gece yürüyerek evine giderken silahlı saldırıya uğradı. Kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tabancadan çıkan kurşunun göğsüne isabet etmesiyle ağır yaralanan Dr. Yücel, silah sesini duyanların çağırdığı ambulansla Siverek Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Yücel’i vuran saldırgan ise olay yerinden kaçtı. Yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan doktor, sabaha karşı meslektaşlarının müdahalesine karşın yaşamını yitirdi.

 

POLİS İNCELEME YAPIYOR

Evli olduğu belirtilen doktorun cesedi otopsi için morga konulurken, polis ekipleri ise sabah saatlerinde olayın meydana geldiği bölgeyi güvenlik şeridine alarak inceleme başlattı. Olay yeri ve çevresinde uzun süre araştırma yapan polis, bölgede terk edilmiş bir otomobili de olayla ilgisi olabileceği düşüncesiyle inceledi.

Polis, elde ettiği bulgular ve görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda Burhan Çağlar Yücel’in ölümüne yol açan saldırganın kimliğinin belirlenerek yakalanmasına yönelik çalışmasını sürdürüyor.

siverekte
silahlı
saldırıya
uğrayan
doktor
öldü
Yorum (7)
murat kar
allah rahmet eylesin sevenlerine sabır versin... yapanları kınıyoruz inşallah yakalanıp cezalarını çekerler...
0
Cevapla
postenflamatuar
Allahtan meslektaşımıza rahmet ve acılı ailesine sabır dilerim. Meslektaşımıza Bu alçak ve korkakça saldırıyı yapan veya yapan terörist veya teröristler en kısa sürede tespit edilip yakalanır inşallah. İdamın geri getirilmesi, kısasa kısasın neden gerektiğini bu olayda bir kez daha görüyoruz. Katillerin aramızda yaşamaya hakkı yok.
0
Cevapla
bigmücahid2002
Evet , Postenflamatuvar rumuzlu arkadaşın dediği gibi kısasa kısas adalet için şarttır. Özellikle Türkiye şartlarında idam devletin bekası için mecburidir. Terörist senin askerini polisini vursun; sen onu ömür boyu hapiste Besle ; olacak iş değil.
0
Cevapla
Serdar Gür
Terörle ne ilgisi var ?! ...Yine şiddeti özendiren sağlık politikaları sonucu psikopat,cahil bir hasta ve/veya hasta yakının bir meslektaşımızın canına kıyması söz konusudur...Allah rahmet eylesin...
0
Cevapla
postenflamatuar
Terörden kastettiğim pkk-dhkpc-daiş terörü değil, eylemin niteliğidir. Bu cinayeti işleyen kişi maktulun ailesini terörize etmiştir. Bu cinayet kişisel bir durum gibi duruyor.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir