Medimagazin logo

Türk Kardiyoloji Derneği’nin İlk E-Kongresi: ekardiyoloji.com

Türk Kardiyoloji Derneği yenilikçi bir projeyle daha kardiyoloji camiasına hizmet vermeye devam ediyor. Derneğin ilk e-kongresi Mart 2012’de Boehringer Ingelheim firmasının koşulsuz desteği ile gerçekleştirilecek. E-kongrede yer alacak konular Ulusal Kardiyoloji Kongresi’ne katılan hekimler tarafından belirlendi.
Türk Kardiyoloji Derneği’nin İlk E-Kongresi: ekardiyoloji.com
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

 Dünyadaki gelişmeleri en yenilikçi ve verimli şekilde kardiyoloji camiasına ulaştırmayı hedefleyen Türk Kardiyoloji Derneği, “ekardiyoloji.com” projesini hayata geçiriyor. ekardiyoloji.com tıpkı Ulusal Kardiyoloji Kongresi gibi gerçek bir kongre olacak, tek farkı sanal ortamda ulaşılabilir olması. Ulusal Kongre’de olduğu gibi kardiyoloji alanında çok farklı konular aynı anda ekardiyoloji.com programında yer alacak.
 
Türk Kardiyoloji Derneği Başkanı Prof.Dr. Oktay Ergene “Hekimlerimiz yoğun çalışma tempoları nedeniyle kongrelere katılmakta sıkıntı yaşabiliyorlar. Günümüz teknolojilerinin bize sağladığı imkanlardan yararlanarak hekimlerimize esnek bir platformda ulaşmayı hedefledik ve ekardiyoloji.com projesini bu hedef doğrultusunda hayata geçiriyoruz. Üç boyutlu gerçek bir kongre merkezinde hem bilimsel programda sempozyumlar olacak, hem de farklı uzmanların canlı olarak yapacakları katılıma açık tartışma programları ve canlı vaka yayınları yer alacak. Mart 2012'den itibaren www.ekardiyoloji.com'u ziyaret eden tüm hekimler kısa sürede ilgilendikleri konuda sunumların ilgili bölümlerine ulaşma, o konudaki farklı görüşlere canlı olarak tanıklık etme, örnek vakaları canlı olarak izleme olanağına sahip olacaklar. Ayrıca kendi görüşlerini de bu platformda meslektaşlarıyla paylaşabilecekler” dedi.

Boehringer Ingelheim Genel Müdürü Roland Stehlin “Bilginin bu kadar yoğun olduğu ve hızla değiştiği günümüzde kardiyoloji alanında yaşanan gelişmelerin hekimlere en kısa sürede ulaştırılması amacıyla destek verdiğimiz ekardiyoloji.com projesinin arkasında Türk Kardiyoloji Derneği’nin ulusal ve uluslararası bilimsel camiadaki gücü, deneyimi, birikimi var. Kardiyolojinin nabzını tutan TKD’nin hazırladığı www.e.kardiyoloji.com, diğer e-uygulamalardan farklı olarak sürekli bir iletişim platformu olacak” dedi.
 

türk
kardiyoloji
derneği’nin
i̇lk
e-kongresi:
ekardiyoloji.com
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir