Medimagazin logo

Türkiye'deki döner ve maaş devam etsin, Somali'ye 3800 dolar aylıkla gider misiniz?

Türkiye'deki döner ve maaş devam etsin, Somali'ye 3800 dolar aylıkla gider misiniz?
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Somali Mogadişu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Plastik Cerrahi, Nöroloji, Beyin Cerrahisi, Çocuk Hastalıkları, Dahiliye, Genel Cerrahi, Göz, Ortopedi, KBB, Üroloji, Anestezi,   alanlarında uzman hekim görevlendirilmesi yapılacaktır.

 

Görevlendirilmek isteyen uzman hekimlerimizin; http://hastatakip.saglik.gov.tr/basvuru.aspxadresinden başvurmaları rica olunur.

 

Görevlendirilen personelin Türkiye'de aldığı maaşı ve ek ödemesi devam edecek, ek ödeme yönetmeliğinin 5 maddesinin (s) bendine göre hastane ortalamasının %45 fazlasını alacaktır. Yurtdışında görevlendirildiği süre içinde aylık ortalama 3800 dolar alacaklardır. Devlet hizmet yükümlülüğü olan personelin görevlendirilmesi halinde, görevlendirildiği süre mecburi hizmetinden düşülecektir.

 

  •  Görevlendirilmeler 3 aylık periyodlar halinde yapılmaktadır.
  • Görevlendirilen personelin konaklaması Hastane Yönetimi tarafından karar verilerek hastane bünyesinde yada hastaneye yakın bir misafirhanede yapılmaktadır. Konaklama için herhangi bir ücret talep edilmemektedir.
türkiye'deki
döner
ve
maaş
devam
etsin
somali'ye
3800
dolar
aylıkla
gider
misiniz?
Yorum (15)
drsurg
Türkiye'deki sağlık pespayelikleri bitti, sıra Somali'yi düzeltmeye mi geldi ?
0
Cevapla
murat 124
mm acaba 1.2 milyon dolares lik rehine parasi donerden mi kesiliyor yoksa devlet karsiliyor mu? 3 demisler 1.2 ye anlasmislar..odenmemis...sonrasi malum.. http://www.theglobeandmail.com/arts/books-and-media/alberta-woman-held-hostage-in-somalia-reveals-details-of-abuse-ransom-in-book/article13830704/
0
Cevapla
Gamze Sözen
Beyin cerrahi, nöroloji, ortopedi dr.u alinabiliyorsa bu branşlardan ötürü fizyoterapistin de faydasi olur oradaki hastalara. Şu durumda fzt alsalar ben giderim yıllık izin sorun olmasa gönüllü de olurum.
0
Cevapla
mehmet e.
EBOLA,HIV,Af.uyku hastalığı,P.Falcıparum,vs.gibi ölümcül enfeksiyonlar ve siyasi suikastlar gidecek arkadaşları bekliyor.10.000 dolar verselerde gitmem.
0
Cevapla
Dr.Cevdett
Eğitim mevzuatına eklenecek asistanlar için yurt dışı zorunlu rotasyon uygulamasıyla eleman gönderilebilir. Anamızın ak sütü gibi helal olan yıllık iznimizde döner kesilirken bu görevlendirmede artırılıyor, teşvik primi gibi bir şey yani.
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir