Medimagazin logo

TUS Birincisi nereyi tercih edecek?

2014 Yılı Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Dr. Ahmet Gürkan Erdemir 2015-İlkbahar Dönemi Tıpta Uzmanlık Sınavı’nda Temel Bilimlerden 108 doğru 12 yanlış, Klinik Bilimlerden 104 doğru 11 yanlış yaparak; 74,71 Temel Bilimler Puanı ve 75,87 Klinik Bilimler Puanı ile TUS Birincisi oldu.
Kaynak: http://doktorlarsitesi.net
TUS Birincisi nereyi tercih edecek?
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

TUS Birincisi olmasının ardından fakültesini ziyaret eden Dr. Erdemir, Ankara Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şehsuvar Ertürk tarafından ağırlandı. Öğrencisinin başarısı ile gurur ve mutluluk duyduğunu ifade eden Dekan Ertürk: “Öğrencimizin “iyi bir hekim” olarak yetiştiğinden hiç şüphemiz yok, bu başarısını TUS gibi zorlu bir sınavda da birincilikle taçlandırması bizi ve fakültemizi onure etmiştir. Bir hekim olarak yetişmesinde büyük emeği olan hocalarına ve fakültemize müteşekkir bu ziyareti nedeniyle teşekkür ediyorum. Kendisine mutlu bir yaşam ve başarılarının devamını diliyorum”, dedi.

TUS Birincisi Dr. Ahmet Gürkan Erdemir uzmanlık olarak Radyoloji branşını, fakülte olarak ise tercihinin Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi olacağını ifade etti.

tus
birincisi
nereyi
tercih
edecek?
Yorum (40)
hakan t.
Radyoloji her zaman 1.lerin tercihidir. Hastanelerin beyin takımı bu nedenle radyolojidir.
0
Cevapla
bıkmış
seç arkadaşım seç....gece 3-4 kez tomoğrafi yorumu için aranırsın...günde 30 tane us bakarsın...ve hiç kimse sana SAYGI duymaz! yaz farmakoloji bilimle uğraş...insanla uğraşma...bu ülkede yanarsın!
0
Cevapla
Uzm
Tebrik ederiz.
0
Cevapla
Dr.Cevdettokat
Sevdiğiniz bir mesleği seçerek ömür boyu mutluluğu yakalamak mümkün. Yorucu bile olsa kişi sevdiği işi yaparken dinleniyor. Zor bir ameliyattan başarı ile çıkmak ayrı bir motivasyon kaynağı. Maalesef günümüz performans sistemi ve malpraktis cezaları sonucu hayati önemi olan özellikle ağır cerrahi branşlar tercih edilmiyor. Artık idealizm yerine PARA ve GÜVENLİK TUS tercihinde ön plana çıkıyor.
0
Cevapla
Abdullah Dağdelen
Hasta görmeden yapılacak nöbeti olmayan branşları seç.Nöbeti olan riskli branşları yazıp sonradan pişman olma.Çünkü ekonomik artısı da yok.Devlet hastanesinde Kardiyoloji uzmanıyım.Biyokimya,nükleer tıp uzmanı kadar döner sermaye alamıyorum.Üstelik hep genç kalmayacaksın sonunda yaşlanacaksın,performansın düşecek;ama çocukların büyüyecek masrafın artacak.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir