Medimagazin logo

Yurtdışından İlaç Temini hakkında

İDM İlaç Dağıtım Merkezi Ecza Deposu, “Şahsi Tedavi için Yurtdışından İlaç Temini” hususunda yetkilendirildi.
Yurtdışından İlaç Temini hakkında
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
İDM İlaç Dağıtım Merkezi  Ecza Deposu,  Sağlık Bakanlığı ve Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından “Şahsi Tedavi için Yurtdışından İlaç Temini” hususunda yetkilendirildi.
 
   İDM tarafından yapılan açıklamada, reçete tutarının yüzde 1 oranını,  SGK ödemesi firmaya yapıldıktan sonra, eczacılara  Hizmet Bedeli olarak ödenmesinin kararlaştırıldığı belirtildi.
 
  İDM İlaç Dağıtım Merkezi  Ecza Deposu  Başkanı Eczacı Burhan İsen, konuyla ilgili yaptığı açıklamada ise şunları kaydetti: 
 
 “Eczane ve reçete bilgilerinin girişinin, firmamızın kurumsal web sitesinde  (Ulaşmak için linki TIKLAYINIZ http://idmilac.com.tr ) bulunan “Eczane Yurtdışı İlaç Girişi” linkinden yapılması ve ilgili evrakların tarafımıza iletilmesi gerekmektedir.
 
Bu bağlamda, serbest eczaneler nezdinde yaşanan sizlerin ve hasta/hasta yakını problemlerini sonlandırmak ve bu tip ilaçların hastalara ulaştırılmasında beraber çalışmaktan büyük mutluluk duyacağız”
 
 
 
                                                                                                      
i̇dm i̇laç dağıtım merkezi ecza deposu
şahsi tedavi için yurtdışından i̇laç temini
eczacı burhan i̇sen
Yorum (1)
yücel özturan ekberoğlu
çok güzel bir hizmetin başlamasından dolayı Sağlık bakanına ve emeği geçenlere teşekkür etmek isterim. 2011 yılından beri ithal ilaç kullanan hastalarla iletişimdeyim.gerçekten çok fazla yorucu ve yıpratıcı bir süreç vardı,,gerek hasta açısından gerekse doktor. bu önemli sorununun çözülebileceğini görmekten dolayı memnun olduğumu bildirmek istedim.
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir