Medimagazin logo

Doktorun suratına kağıt fırlatan kişiye hakim bakın ne ceza verdi

Konya'da bir doktora hakaret ettiği ileri sürülen sanığa, beş yıllık denetim süresinin ilk yılında 300 ağaç dikme cezası verildi.
Doktorun suratına kağıt fırlatan kişiye hakim bakın ne ceza verdi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

KONYA-E.A. (45), rahatsızlanan çocuğunu akşam saatlerinde Ilgın ilçesindeki devlet hastanesine götürdü. Acil serviste görevli doktor Özgür Biçer (27), muayene ettiği çocuk için çeşitli tahliller istedi.

Gece yarısı E.A'nın tahlil sonuçlarıyla yanına geldiği Biçer'e, "Bu saate kadar bekletilir mi?" diye tepki gösterip, hakaret ettiği ileri sürüldü.

Bunun üzerine Biçer, E.A'dan kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle şikayetçi oldu.

Ilgın Asliye Ceza Mahkemesinde görülen davada Özgür Biçer, sanığın kendisine hakaret etmeye başladıktan sonra elindeki tahlil evrakını buruşturup olumsuz söylemlerine devam ettiğini söyledi.

Sekreterin "Doktor bey ile düzgün konuş" uyarılarına rağmen sanığın "Düzgün konuşmazsam ne olacak" gibi sözler söylemeye devam ettiğini aktaran Biçer, güvenlik görevlisini çağırmasının ardından duruma müdahale edildiğini kaydetti.

- Suratına kağıdı fırlattığını kabul etti

Hakaret suçlamasını kabul etmediğini belirten E.A. ise olay günü burnu kanayan çocuğunu acil servise götürdüğünü dile getirdi. Defalarca "Tahlilim çıktı mı?" diye sormasına rağmen hep olumsuz cevap aldığını ifade eden E.A, şöyle devam etti:

"Tahlili aldığımda doktora verirken 'çocuk zaten artık ölmüştür' dedim. Bunun üzerine M.A. isimli bir kişi bana hakaret etti. Benim doktorla aramda hiçbir tartışma geçmedi. Elimdeki tahlil kağıdını doktorun suratına fırlattım. Bunun dışında doktora hakaret etmedim. Pişmanım."

Biçer'e hakaret edildiğine kanaat getiren mahkeme başkanı, sanığa beş yıllık denetim süresinin ilk yılında 300 ağaç dikme cezası verdi.

doktorun
suratına
kağıt
fırlatan
kişiye
hakim
bakın
ne
ceza
verdi
Yorum (9)
Selami
Hakimin suratına da kürsüden beri kağıt ve dosya fırlatan kişiye de aynı cezayı veriyorlarsa sorun yok.
0
Cevapla
acil
bencede, 'Hakimin suratına da kürsüden beri kağıt ve dosya fırlatan kişiye de aynı cezayı veriyorlarsa sorun yok.'
0
Cevapla
ahmet osman
hakim bakın ne ceza verdi? tıkla bakalım ne çıkacak.. öyle bir laf etti ki herkes onu konuşuyor.. bu tip başlıkları açmayalım açtırmayalım..tıklamayalım.
0
Cevapla
ayhan
hakim kendi suratına kağıt fırlatılsa en azından hapis cezası verirdi diye tahmin ediyorum.
0
Cevapla
Ayşe
Hakim hastalar gelince , hastane de ilgi alaka üst düzey . O kalabalıkta sanki hiç hastamız yokmuşcasına onlara yaptığımız ultra muamele de cabası . Gördüğüm şu ki geneli de saygılı davranıyor , sonuçta vakitleri değerli kişiler olarak görüyorum ve elimden geldiğince yardımcı oluyorum. Ancak hakimlere saldıranlara ve doktorlara verilen cezaları duydukca acaba hakimler doktorlardan nefret mi ediyor diyorum? Nedir bunun sebebi bir bilen var mı acaba?
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir