Medimagazin logo

Sağlık çalışanları becayiş için 'BİP'te buluşuyor

Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği farklı bir uygulamayı daha hayata geçirerek bir ilke daha imza attı.
Kaynak: STAR
Sağlık çalışanları becayiş için 'BİP'te buluşuyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Birlik İletişim Platformu (BİP) başlığı ile oluşturulan platforma tüm sağlık çalışanları üye olabiliyor. Görüş ve önerilerin paylaşılabildiği platform da emlak ilanları, araç ilanları, becayiş ilanları verilerek, takibi yapılabiliyor. Sosyal etkinlikler ve kurumsal duyuruların da yapılabileceği platform İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Web sayfası olan ikkh.gov.tradresinden ulaşılabiliyor. Kolayca kayıt yapılarak hemen kullanılabilen sistemin, sosyal sorumlulukların yerine getirilmesinin yanında iyi bir iletişim ağı oluşturacağı düşünülmektedir. Tek yönlü bilgi paylaşımından, çift taraflı ve eş zamanlı bilgi paylaşımına ulaşılmasını sağlayan medya sisteminde insanların birbiriyle içerik ve bilgi paylaşmasını sağlayan uygulamalar sayesinde, herkes aradığı, ilgilendiği içeriklere ulaşabilmektedir.
 
Platformla ilgili İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Nuri Dilek "İnsanlara yardım etmenin pek çok yolu vardır, teknolojinin gelişmesi ve sosyal paylaşım platformları ile yardım alır, yardım eder. Sorular sorar, cevaplar alırsınız. Paylaşımlarda bulunursunuz. Bu bakımdan sosyal paylaşımlar iletişim yollarından biridir. Her türlü güvenliği sağlanmış uygulamamıza İzmir'de ki tüm sağlık çalışanlarımızı davet ediyorum. diyerek Birlik İletişim Platformu'nu sağlık çalışanlarının hizmetine sunduklarını ifade etti.

becayiş
bi̇p
izmir
i̇zmir kuzey kamu hastaneleri birliği genel sekreterliği
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir