Medimagazin logo

ÖSYM’den flaş TUS açıklaması: TUS yazılı olacak!

ÖSYM daha önce sınavda sorulan yanlış soruların mahkemece iptalini gerekçe göstererek TUS sınavlarında açık uçlu yazılı sınav sistemine geçileceğini açıkladı.
Kaynak: HÜRRİYET
ÖSYM’den flaş TUS açıklaması: TUS yazılı olacak!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

ÖSYM internet sitesinde, “2013-TUS Sonbahar Dönemi İdare Mahkemesi Kararıyla İptal Edilen 6 Soru Sonrası Yapılacak İşlemler Hakkında Açıklama” başlığıyla bir açıklama yayınladı. 2013 TUS Sonbahar Dönemi Sınavı’nda 6 sorunun iptalinden sonra oluşan sonuçlarına göre tercih yapma hakkı bulunan tüm adaylar için TUS tercih işlemlerinin 28 Ocak tarihine kadar alınacağının belirtildiği açıklamanın sonuç bölümünün 5. maddesinde yer alan, “Benzer sorunların oluşmaması için açık uçlu sorularla sınav (yazılı sınav) sistemi TUS’ta da uygulanacaktır” ifadesi dikkat çekti.

ösym’den
flaş
tus
açıklaması:
tus
yazılı
olacak!
Yorum (18)
Erşan Kuneri
Lafa gelince "2 koyun versen güdemezler, kaybederler" diye sağa sola çatanlar, ÖSYM'yi rezil rüsva eden, milletin kurumlara olan güvenini sarsan adamları yıllardır o koltukta oturtuyorlar.
0
Cevapla
f.b.
dikkat!...kendi adamlarını alacaklar....!
0
Cevapla
drsurg
Kim okuyacak binlerce kağıdı !!! "Açık ucun," hangi doğruyu gösterdiğini kim nereden bilecek... TUS değişsin ve USMLE tipi yazılı yapılsın derken bu mu gelecekti başımıza Ah be ah
0
Cevapla
izzettin
Böyle bahane mi olur. ösym yanlış soru hazırlıyor diye yazılı mı olur. ösym bunun altından kalkamayacağı gibi yazıları okuyamazsa yanlış mı değerlendirecek yoksa ECZACI mı tutacak yazıları okumak için... Eczacı tutsa iyi en azından taraf tutmak için biraz çekinirler. :) Doğru dürüst iş yapın Allah aşkına.
0
Cevapla
ali varol
BUNUN GERÇEK ANLAMI BEN İSTEDİĞİM ADAMI ALIRIM .ALIN TUS SINAVINIZI RECTUMUNUZUN DERİNLİĞİNE KOYUN
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir