Medimagazin logo

MKÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliği'ne Arslan atandı

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine Döner Sermaye Hizmetleri Müdürü olarak görev yapan Doç. Dr. Mustafa Arslan atandı.
MKÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliği'ne Arslan atandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol


MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, bir görevin başka birine geçmesini “Bu bir bayrak yarışıdır” sözleriyle değerlendirdi.

Üniversitede şimdiye kadar olmayan bir gelenek başlattıklarını ifade eden Rektör Güder, “Görevinden ayrılan ve yeni görevine başlayan arkadaşlarım, aynı masa etrafında sorunların paylaşımı içerisinde olacaklar. Daha önce çalışmış hizmet etmiş değerli arkadaşlarımızın edinmiş olduğu tecrübelerini görevi devralacak arkadaşlarımıza iletmeleri ve ihtiyaç duyulan her aşamada eski yöneticimizle mevcut durumla ilgili tavsiye ve önerileri alması ve yapılacak sağlık hizmetlerinin daha kaliteli olması şeklinde bir anlayışımız mevcuttur.” dedi.


Hastane başhekimi Prof. Dr. Hasan Kaya’ya da gerçekleştirdiği çalışmalardan ötürü teşekkür edip bir plaket sunan Güder, bundan sonraki süreçte yönetim olarak tecrübelerinden yararlanacaklarını söyledi.
Yapılan konuşmaların ardından Başhekim Hasan Kaya görevini Doç. Dr. Mustafa Arslan’a teslim etti.

mkü
araştırma
ve
uygulama
hastanesi
başhekimliği'ne
arslan
atandı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir