Medimagazin logo

Doktor değil hemşire sıkıntısı var

TÜRKİYE'deki hekim sayısının yeterli olup olmadığı, ithal hekim tartışmaları sürerken, sağlık çalışanları arasında önemli bir yere sahip olan hemşirelik hizmetlerinde de önemli bir sorun gündeme geldi
Doktor değil hemşire sıkıntısı var
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
TÜRKİYE'deki hekim sayısının yeterli olup olmadığı, ithal hekim tartışmaları sürerken, sağlık çalışanları arasında önemli bir yere sahip olan hemşirelik hizmetlerinde de önemli bir sorun gündeme geldi.

"Yardımcı sağlık personeli" uygulaması çerçevesinde, hemşirelere sözleşmeli olarak kamu hastanelerinde çalışma şansı doğdu. Kamu hastanelerinde 2 bine yakın hemşire ve ebe kadrosunun istihdamı, özel hastaneleri hemşire sıkıntısıyla karşı karşıya getirdi.

Milliyet
doktor
değil
hemşire
sıkıntısı
var
Yorum (1)
ömer akpınar
Hocam Allah ( C.C ) onları başımızdan eksik etmesin onlar sağlık sistemin bel kemiği hemşiresiz bir sağlık merkezi düşünemiyorum an itibarıyla hemşire hanım görevde iş yerinde inanın can çekişiyorum değil 3 milyar en az 6 milyar olmalı maaşları , üstelik görevleri tehlikeli kanla birebir uğraşıyorlar onlardan tek ricamız doktorlarına danışmadan bir şey yapmasınlar sıkıntılı durumlarda konuşacakları yeri, zamanı ve üslubu bilsinler. Şuan aldıkları rakam çok kötü derhal okkalı bir zam yapılmalı.
4
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir