Medimagazin logo

Kilis'e yeni il sağlık müdürü atandı

Adana İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü ve Hekimevi Eğitim ve Dinlenme Tesisleri Müdürü Dr. Turgay Happani, memleketi Kilis'e İl Sağlık Müdürü olarak atandı
Kilis'e yeni il sağlık müdürü atandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Adana İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü ve Hekimevi Eğitim ve Dinlenme Tesisleri Müdürü Dr. Turgay Happani, memleketi Kilis'e İl Sağlık Müdürü olarak atandı.


Sağlık Bakanlığı tarafından Kilis Sağlık Müdürlüğü'ne atanan Dr. Turgay Happani, 1970 yılında Kilis'te doğdu. Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni 1995 yılında bitiren Dr. Happani, mesleğinde ilk görevi Kilis Elbeyli Sağlık Ocağı oldu.
İslahiye ve Kilis Devlet Hastaneleri, Adana'da Sinanpaşa Sağlık Ocağı, Sporcu Sağlığı Merkezi Başhekimliği, Ağız ve Diş Sağlığı, Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlükleri ile Sağlık Bakanlığı Hekimevi Dinlenme Tesisleri Müdürlüğü görevlerinde de bulunan Dr. Turgay Happani, "Adana'daki görevlerimde önemli deneyim ve tecrübeler kazandım. Sağlıkta dönüşüm projelerini hayata geçirebilmek ve doğduğum memleketime en iyi sağlık hizmetlerini sunacağıma inanıyorum" dedi.


İHA
kilis'e
yeni
il
sağlık
müdürü
atandı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir