Medimagazin logo

Erdoğan'ın Tıp Bayramı mesajı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı
Erdoğan'ın Tıp Bayramı mesajı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.


Başbakan Erdoğan mesajında, vatandaşların güvenlik, eğitim ve sağlık ihtiyaçlarının etkin ve yaygın biçimde karşılanmasının, sosyal devlet anlayışının vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu ifade ederek, bireylerin yaşam kalitelerindeki yükselmenin, toplumların gelişmişlik düzeylerinin de en önemli göstergeleri arasında sayıldığını vurguladı. Başbakan Erdoğan, şöyle devam etti:

"Ancak bilmeliyiz ki sürekli değişen ve gelişen sağlık ihtiyaçlarının karşılanması, mevcut sorunların üstesinden gelinmesi, devletin, sağlık çalışanlarının ve toplumun, işbirliği ve anlayışı içerisinde hareket etmesiyle mümkün olabilecektir. Kaynak israfını önlemek, sağlık hizmetlerinin kalitesini yükseltmek ve insanımızın kolaylıkla ulaşabilmesini temin etmek üzere devrim niteliğindeki uygulamaları hayata geçirdik. Her bir vatandaşımızı çağdaş standartlarda sağlık hizmet ve güvencesine kavuşturmanın gayreti içerisindeyiz."


Kamu ve özel sektörün tıp alanında son yıllarda kaydettiği uluslararası bilimsel başarılardan da milletçe gurur duyduklarını kaydeden Erdoğan, "Bu alanda da çağdaş medeniyet çıtasını aşarak yaşam kalitesini yükseltmekte, sağlıklı nesiller yetişmesi için gerekli ortam ve şartları oluşturmakta kararlıyız. Ülkemizin dört bir köşesinde, insan hayatını her türlü menfaatin üzerinde tutarak fedakarca hizmet veren hekimlerimizin ve bütün sağlık personelimizin Tıp Bayramı'nı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.


İHA
erdoğan'ın
tıp
bayramı
mesajı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir