Medimagazin logo

Balıkesir-Edremit'e yeni başhekim

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde, Devlet Hastanesi başhekimliğine vekaleten Göz Hastalıkları Uzmanı Edip Özkoç getirildi
Balıkesir-Edremit'e yeni başhekim
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde, Devlet Hastanesi başhekimliğine vekaleten Göz Hastalıkları Uzmanı Edip Özkoç getirildi.


AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, yeni hastaneye taşınma hazırlığında bulunan Edremit Devlet Hastanesi gibi önemli sağlık merkezinin başhekimsiz olmayacağını belirterek, bu göreve vekaleten Özkoç'un getirildiğini, performansa göre asil olarak da tayin edilebileceğini açıkladı.


Dün geçici görevlendirme yazısını alarak görevine başlayan Edip Özkoç, tamamen yeni hastaneye taşınmaya odaklandıklarını belirterek, bunun yanı sıra büyük şikayetlere sebep olan poliklinik hizmetlerinin başlama saatinin geri alınması için çalışacağını söyledi.


Dr. Edip Özkoç, "Yeni yapılan hastane binamızın ruhsatı yok. Hem ruhsat konusu hem kanalizasyon ve jeotermal konularıyla ilgili Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey ile görüştüm. Yeni hastanemize geçerken tüm demirbaş ve tıbbi malzemelerimizi yenileyeceğiz. Taşınmamız 3-4 ayı bulur. Ama taşınmadan önce kanalizasyon konusunun kesinlikle halledilmesi gerekiyor" dedi.


Şu an mevcut binada yatırım ve yenileme çalışması yapmak gibi bir şansları olmadığını kaydeden Özkoç, "Poliklinik hizmetlerinin daha sağlıklı verilmesiyle ilgili çalışma başlattık. Hastanemize kesinlikle bilgisayarlı tomografi cihazı alınacak. Mide, bağırsak, yumuşak doku, meme gibi filmi çekilemeyen hizmetlerin verilmesini sağlamak istiyoruz. Eğer alabilirsek mamografi ve kemik donsitometsi cihazı almayı planlıyoruz" diye konuştu.

İHA
balıkesir-edremit'e
yeni
başhekim
Yorum (7)
aydin sinal
Bir kisa ekleme yapayim Almanyada (82.milyon) 37 tip fakültesi var,misal reihn main bölgesi 4.5 milyon nufus sadece 3 tip fakültesi var Frankfurt,Mainz,Giessen tip fakülteleri ama yüzün üstündeki egitim hastahanelerinde( bu fakültelere bagli hastahanelerde) stajyer ögrenciler staj yaparlar,tip tahsilinin esas ana diregi temeli morfoloji dersleri oldugunun bilincinde olan almanlar (amerikalilar gibi) uzun calismalardan sonra belki bir tip fakültesi acarlar.1974 den beri yasayip,calistigim almanyada bu süreden beri sadece bir tek tip fakültesi acildi:Regensburg tip fakültesi . Yukardaki yaziyi ben yazsan kizarsiniz,ama bu isin icinde olan en vakif Hoca yaziyor,bilmemki bu yerden bitme üniversiteler,fakülteler ne düsünürler? Düsüncelerini yazsalarda ögrensek selemlar,Prof,Dr.Haldun Güner beyede hürmetler
0
Cevapla
mehmet baran
Good morning hocam!
0
Cevapla
Emin Erdem
Ufak 1-2 düzeltme eklemek isterim. Amerika'nın nüfusu 450 değil 321 milyondur. Kaynak:http://www.census.gov/ Tıp fakültesi sayısı allopatik 141, osteopatk 31 olmak üzere toplam 172'dir. Açılması planlanan veya tartışılmakta olan tıp fakültesi sayısı da 37. Kaynak:https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_medical_schools_in_the_United_States saygılar
0
Cevapla
mehmet ince
açın açın halkım istiyor o bişey mi ya tırı vırıdan yapılan kongrelere ne demeli?yazık ya bu ükeye yazık ilim saygı görmediği yerden göçer göçtüde zaten...
0
Cevapla
m. murat
2012 sonrası mezunlara artık canımı emanet etmem.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir