Medimagazin logo

Batman'da doktora darp iddiası

Batman'da, bir doktorun muayenehanesine giderken darp edildiği iddiaları üzerine bir açıklama yaparak olayı kınayan Batman-Siirt Tabip Odası, yaptığı açıklamada, "14 Mart Tıp Bayramı'nın olduğu bir günde yapılan bu saldırı, bölgede görev yapan meslektaşlarımız arasında kaygı uyandırıyor" ifadelesini kullandı
Batman'da doktora darp iddiası
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Batman'da, bir doktorun muayenehanesine giderken darp edildiği iddiaları üzerine bir açıklama yaparak olayı kınayan Batman-Siirt Tabip Odası, yaptığı açıklamada, "14 Mart Tıp Bayramı'nın olduğu bir günde yapılan bu saldırı, bölgede görev yapan meslektaşlarımız arasında kaygı uyandırıyor" ifadelesini kullandı.


İddiaya göre, Batman'daki tek psikiyatri uzmanı olarak 2 yıldır Batman Devlet Hastanesi'nde görev yapan Dr. Mustafa Gürcan, dün saat 12.30 sıralarında muayenehanesine giderken daha önce kiracısı olduğu iddia edilen şahıslarca tehdit edilerek darp edildi. Gürcan'ın daha önce bu şahıslar hakkında savcılığa şikayette bulunduğu öğrenildi. Yazılı bir açıklama yaparak Dr. Gürcan'a yapılan bu saldırıyı kınayan Siirt-Batman Tabip Odası Yönetim Kurulu, Batman'da ve bölgede hekim açığının had safhada olduğunu belirterek, "Ülke gündeminde hekim açığının tartışıldığı bir dönemde hem de 14 Mart Tıp Bayramı'nın olduğu bir günde meslektaşımıza yapılan bu saldırıyı kınıyoruz" dedi.

Bu tip saldırıların Batman'da ve bölgede çalışan hekim meslektaşları arasında kaygı uyandırdığına dikkat çekilen açıklamada, "Bu durum, sağlıkta daha geriye gitmememize neden olmaktadır. Bu tür saldırıların son bulmasını diliyoruz" denildi.

Mynet
batman'da
doktora
darp
iddiası
Yorum (3)
fatma gün
mustafa hoca çok iyi bir doktor.tavsiye ederim.allah ondan razı olsun.allah onu her türlü kötülükten korusun.allah onu ailesinin başından eksik etmesin.
1
Cevapla
Ahmet Rasim Küçükusta
ERKEN TEŞHİS HAYAT KARARTIR Bu yazıda bahsi geçen erken teşhis bundan 50 sene öncenin kavramı olmalıdır. Bugün erken teşhis bir aldatmacadır ve "over diagnosis" ve "overtreatment" HASTALIKLARININ bir numaralı müsebbibidir. Kaynaklar: http://ahmetrasimkucukusta.com/2013/12/15/hakkimda/erken-teshis-hayat-karartir/ http://ahmetrasimkucukusta.com/2012/09/08/yazilar/elestirel-yazilar/ilac-endustrisi/modern-tibbin-son-numarasi-asiri-teshis/
0
Cevapla
kani mutlu
Yazarin yazisinin anafikriyle Dr. Ahmet Rasim Hoca'nin link verdigi yerdeki yazida one surdugu tam ortaokul-lisede bize yaptirilan "cok gezen mi cok okuyan mi bilir" turundeki munazaralari hatirlatti.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir