Medimagazin logo

Kırıkkale: Doktora ihtiyacımız var

Kırıkkale'nin Kırşehir yolu üzerindeki Keskin Devlet Hastanesi ile ilgili şikayetler bitmek bilmiyor
Kırıkkale: Doktora ihtiyacımız var
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Kırıkkale'nin Kırşehir yolu üzerindeki Keskin Devlet Hastanesi ile ilgili şikayetler bitmek bilmiyor.


Hastane Müdürü İsmail Yıldırım, daha önceleri hastaneye belediye servisi olduğunu, şimdi ise bu işin halk otobüsleriyle özele döndüğü için halkın her zaman hastaneye gelemediğini belirtti.

Hastanede güvenlik eksikliği de bulunduğunu bildiren Yıldırım, "Benden önce doktorumuzun birine sözlü ve fiili saldırı olmuş. Korumasız çalışıyoruz. Ayrıca alt yapı sıkıntımız var" dedi.


Hastane Başhekimi Genel Cerrah Dr. Volkan Genç ise, ellerinden gelen hizmeti verme gayreti içerisinde olduklarını belirterek, "Bütün personel, yöneticiler uyum içerisinde çalışıyoruz. 112 dahil üç ambulansa sahip, yoğun bakım ünitesi, 24 saat hizmet veren acili, poliklinikleriyle 50 bin kişi ve civar köylere hizmet vermeye çalışıyoruz. Doktora ihtiyacımız var. 4 yıldır depoda bekleyen endoskopi cihazımızı faal duruma getirdik, artık bunun için Ankara'ya hasta göndermesinler. Şimdiye kadar 30 ameliyat yaptık, hepsi de şifa buldu. Günlük hasta sayımız acille birlikte 150'yi buluyor. Ulaşım sağlanırsa, bu 4'e katlanacaktır" diye konuştu.

İHA
kırıkkale:
doktora
ihtiyacımız
var
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir