Medimagazin logo

Sağlık Bakanlığı’nda ’Tehdit’ genelgesi

Sağlık Bakanlığı’nda, üç ayrı genelge yayınlanmasına rağmen ilgili birimlerin, ihale bilgilerini göndermediği ortaya çıktı. Bakanlık, bir genelge daha yayınladı ve ihale bilgilerini bir hafta içinde iletmeyenler hakkında idari işlem yapılacağı uyarısında bulundu
Sağlık Bakanlığı’nda ’Tehdit’ genelgesi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Sağlık Bakanlığı’nda, üç ayrı genelge yayınlanmasına rağmen ilgili birimlerin, ihale bilgilerini göndermediği ortaya çıktı. Bakanlık, bir genelge daha yayınladı ve ihale bilgilerini bir hafta içinde iletmeyenler hakkında idari işlem yapılacağı uyarısında bulundu.

Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Orhan Gümrükçüoğlu, "Bakan adına" ve "Müsteşar vekili" olarak 24 Mart 2006’da bir genelge yayınladı. Genelge, daha önceki üç ayrı genelgeye rağmen bağlı kurum ve kuruluşların, ihale bilgilerini bakanlığa iletmediklerini ortaya koydu. Son genelgede, şu bilgi ve uyarı yer aldı: Kurumlarımıza, 1 Eylül 2004’ten itibaren en geç bir ay içinde, genelgenin yayınlanmasından sonra yapılacak ihalelere ait bilgilerin ise ihale bitiminden sonra en geç 3 gün içinde girilmesi talimatı verilmişti. Sisteme verilen bilgiler incelendiğinde; kurumlarımızın yapmış oldukları ihalelere ilişkin, sağlıklı veri aktarımında bulunmadıkları tespit edilmiştir. Girişi yapmayan kurumlarımızın, 2005 ve 2006 yıllarına ait ihale bilgilerini, en geç bir hafta içinde girmelerinin sağlanması, bilgi girmeyenler hakkında gerekli idari işlemlerin yapılması istenmektedir.

Hürriyet
sağlık
bakanlığı&#8217
nda
&#8217
tehdit&#8217
genelgesi
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir