Medimagazin logo

Sağlıkta zorunlu hizmet yeniden düzenleniyor

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Necdet Ünüvar, hekimlerin zorunlu hizmetiyle ilgili mevzuat hazırlıklarının tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, gelişmeleri kamuoyu ile paylaşacaklarını söyledi
Sağlıkta zorunlu hizmet yeniden düzenleniyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Necdet Ünüvar, hekimlerin zorunlu hizmetiyle ilgili mevzuat hazırlıklarının tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, gelişmeleri kamuoyu ile paylaşacaklarını söyledi.

Ünüvar, yeni TCK'nın sağlık alanı ve sağlık personeli ile ilgili hükümleri hakkında Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde düzenlenen bilgilendirme seminerine katıldı. Seminerden önce gazetecilerin sorularını cevaplandıran Ünüvar, zorunlu hizmet uygulamasının iptal edildiğini hatırlatarak şunları kaydetti: "Bununla ilgili mevzuat hazırlığımız devam ediyor. İlgili birimlerimiz gerekli çalışmaları yapıyor. Gereken mevzuat düzenlemesi yapılıp, yeniden yolumuza devam edeceğiz."


Yenişafak
sağlıkta
zorunlu
hizmet
yeniden
düzenleniyor
Yorum (2)
opdr kliçko
BİR DE ÜNİVERSİTEDE YILLARCA MAKAM VE MEVKİ İŞGAL EDİP, PARAMEDİKAL İŞLERLE UĞRAŞAN, ÖZDE BİR MEZİYETİ OLMAYAN AMA ZAMANINDAN BİRİ YA DA BİRİLERİ TARAFINDAN O MAKAMA GETİRİLDİĞİ İÇİN GEREKSİZ YERE YER İŞGAL EDEN ÖĞRETİM ÜYELERİ VAR... BUNLAR NE OLACAK? BUNLARI KİM DENETLEYECEK? İNŞALLAH KAMU HASTANELER BİRLİĞİ ÜNİVERSİTELERİ DE İÇİNE ALIR...
0
Cevapla
cemal
ne varki bu yazdığınız durumlarda. SCI endeksine girdikten sonra ister ücretli olsun, ister düşük puanlı olsun belirlli bir standart sağlanmaış demektir.öyleki sizinde ücretli yayın yapan saudi medical journalda ve 0.138 puanı olan dergilerde yayınınız var.ilerleme isteği ve hırs üçkağıtçılık ve hırsıklık yapmadıktan sonra ne kadar güzel.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir