Medimagazin logo

Hastane personeline moral yemeği

Çanakkale'de, Devlet Hastanesi yönetimi tarafından personel ve ailelerine yemek verildi
Hastane personeline moral yemeği
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Çanakkale'de, Devlet Hastanesi yönetimi tarafından personel ve ailelerine yemek verildi.


Anafartalar Oteli'ndeki yemekte bir konuşma yapan Devlet Hastanesi Başhekimi Orhan Talu, birlik ve beraberlik içinde çalışan doktorlarla diğer personelin böyle bir geceyle stres attıklarını söyledi.


Başhekim Yardımcısı Dr. Enzar Töre de, sağlık teşkilatının bir bütün olduğunu belirterek, "Hekimler buzdağının görünen kısmıdır. Dışarıdan bakıldığı zaman bu buzdağının altında olan kısım genelde görünmez. 24 saat hekimin sağ kolu olarak çalışan bu kişilerin göz ardı edilmemesi gerekir. Bu sebeple böyle bir kaynaşmaya gece düzenleme kararı aldık. Burada doktorlarla birlikte hastanemizde çalışan bütün personel gönüllerince eğlenme fırsatı buldu" dedi.


250'ye yakın hastane personelinin katıldığı yemekte, Sağlık İl Müdürü Dr. İlhan Güney de hazır bulundu.


İHA
hastane
personeline
moral
yemeği
Yorum (3)
kevser sert
Sayın hocamın söylediklerine aynen katılıyorum.Bu şekilde davranıldığı vakit başarısız olanlar ödüllendirilirken,başarılı olnlara ise ceza veriliyor. Yakın zamanda açıklanan ve ilgili bakan tarafından Cumhuriyetin en büyük mali affı olarak lanse edilen vergi affında da aynı tutum izlendi. Yani vergisini vaktinde ödeyenlere herhangi bir kolaylık sağlanmazken, vergilerini ödemeyenlere çok büyük kolaylıklar sağlandı. Böylece dürüst olanların şevki azalıyor.
0
Cevapla
kamil güder
Piyango nedense hep işini iyi yapmayanlar veya vergisini ödemeyenlere çıkıyor. Altmış yaşına geldim. Ölmeden önce bari bir kere de işini iyi yapanlara ve çoluğunun çocuğunun rıskını keserek vergilerini zamanında yatıranlara piyango vursa gam yemeyeceğim.
0
Cevapla
taşkın yücel
yazınızın sonunda yazdıklarınızı başında belirtseydiniz ve önerilerinizi önce dile getirseydiniz bu piyangonun niye gerektiği ve niye bu açıkların ortaya çıktığını zaten sizde önceden belirtmiş olurdunuz. Sorun üniversitelerin üretmemesi veya verimli kullanılmaması değildir, sorun sizinde madde madde belirttiğiniz durumlarda yatmaktadır
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir