Medimagazin logo

Acıbadem Ankara Hastanesi açıldı

Acıbadem Ankara Hastanesi, hastalarına kapılarını açtı. 16 hastane, 12 tıp merkezi ve üniversitesinden mobil sağlığa kadar pek çok destek hizmet kuruluşuyla dünyaya örnek olacak ‘entegre sağlık sistemi modeli’ kuran Acıbadem Sağlık Grubu’nun yarattığı Acıbadem kalitesi, yeni hastaneyle birlikte Ankara’ya da taşındı. Acıbadem Ankara Hastanesi; Türkiye’nin kalbinde, 7 gün 24 saat güvenilir sağlık hizmetiyle Ankara ve çevresine “merhaba” diyor…
Acıbadem Ankara Hastanesi açıldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

ANKARA-Kurulduğu 1991 yılından beri, hızla büyüyen ve sağlık hizmetlerinde Acıbadem Kalitesini yaratan Acıbadem Sağlık Grubu, Haziran 2012’de hizmete sunduğu Acıbadem Bodrum Hastanesi’nden sonra şimdi de, Acıbadem Ankara Hastanesi’yle hizmet zincirini genişletiyor. 26 Kasım 2012 Pazartesi günü hasta kabülüne başlayan Acıbadem Ankara Hastanesi, Çankaya’da Acıbadem Kalitesiyle 7/24 saat başkentlilere hizmet sunuyor.

 

Ankara’nın merkezinde, Çankaya OR-AN’da hizmete giren Acıbadem Ankara, genel amaçlı bir hastane olarak konumlandı. Tıbbın birçok branşında hizmet veren hastane, özellikle Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Sağlığı, Ortopedi, Kulak Burun Boğaz, Beyin Cerrahisi, Dahiliye ve Radyoloji alanlarındaki hizmetleriyle dikkat çekiyor.

 

11.000 m2 kapalı alana sahip Acıbadem Ankara Hastanesi; altyapısı, teknolojik donanımı ve alanında deneyimli uzmanları ile Ankaralıları Acıbadem kalitesiyle tanıştırıyor. Hasta güvenliği ve konforunun ön planda tutulduğu hastane, 60 yatak kapasitesi, Acil Servisi, 4 ameliyathanesi, yoğun bakım üniteleri, king suit, suit ve tek kişilik standart odaları ile 7/24 hizmete açık. 

 

İleri Teknoloji Cihazlar

Acıbadem Ankara Hastanesi’nde ileri teknoloji cihazlarla tanı ve tedavi hizmeti sunuluyor. Hızlı ve düşük radyasyonlu tomografi cihazı Flash CT ile 4 saniyede tüm vücut tomografisi, 0.25 saniyede kalp anjiyosu ve 0.6 saniyede de nefes tutulmadan akciğer çekimi yapılabiliyor.

Tüm Vücut MR ile tümörlerin, klasik tarama yöntemlerine göre daha etkili görüntülenmesi mümkün hale geliyor. 3 Boyutlu Tomosentez Özellikli Dijital Mamografi sayesinde hasta daha düşük dozda radyasyon alıyor, ayrıca çok kesitli üç boyutlu görüntüler elde edilerek meme kanserinin erken tanısında avantaj sağlanıyor.

Dijital Röntgen, 1.5 Tesla MR, Meme US, Renkli Doppler, Sefalometre Özellikli Panoramik Röntgen Acıbadem Ankara Hastanesi’nde kullanılan ileri görüntüleme yöntemleri arasında yer alıyor.

 

Anlaşmalı kurumlar

Acıbadem Ankara Hastanesi, TBMM, yabancı ülke elçilik ve temsilcilikleri de dahil olmak üzere  yerli - yabancı tüm sigorta şirketleri ve bankalarla anlaşmalı olarak hizmet veriyor.

acıbadem ankara hastanesi
acıbadem ankara
Yorum (1)
Gültekin BAKIRÖZÜ
Ankara'ya hoş geldiniz,hayırlı olması dileklerimle,başarılar dilerim.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir