Medimagazin logo

Hastane Yönetimi: Dönerleri fazla ödedik, harcamayın!

Adana Numune Hastanesi yanlışlıkla fazla yatırılan ek ödeme ücretlerini kullanmamalarını istedi
Hastane Yönetimi: Dönerleri fazla ödedik, harcamayın!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN HABER MERKEZİ-Adana Numune Hastanesi'nde bazı persollere Ziraat Bankasından 2 kat ek ödeme yatırılırken bazı personellere hiç ek ödeme yatırılmadı. Konuyla ilgili Hastane yönetimi tüm çalışanlarına "SMS" geçti. Ve mükerrer ek ödemeyi kullanmamaları istendi. SMS'de şunlar kaydedildi:

Hastanemiz Ek Ödeme Ücretleri maaş aldığımız banka tarafından sehven bazı personellerimize mükerrer ödeme yapılmıştır. Mükerrer ödeme yapılan personelin mağduriyet yaşamaması için hesaplarda düzeltme yapılana kadar fazla yapılan ödemeyi kullanmaması önemle rica olunur. Hastane Yönetimi

ek ödeme
adana numune hastanesi
fazla döner sermaye
Yorum (2)
İbrahim çelik
Desenize adana numune çalışanlarından şanslı olanlar ilk defa hakettiği ek ödemeyi alabildiler. Yıllarca düşük döner sermaye dağıttıkları için kaçmıştım bu hastaneden. Hep 2 katı yatıracaklarsa geri döneyim ;)
3
Cevapla
mahmut
Döner sermaye ve maaş mutemetliğine liyakat sahibi memurların görevlendirilmesi ayrıca hastane gider gerçekleştirme görevlisi olan hastane müdürünün de işinin hakkını verecek biri olması gerekir.Basit bir kontrolle anlaşılabilecek bir hata ancak para hesaplara yattıktan sonra anlaşılabiliyorsa görevliler liyakat sahibi değil demektir.
5
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir