Medimagazin logo

Doktor çift lüks evlerinin çatı katında vahşice katledildi

Anestezi Uzmanı olan doktor çift, Boston’daki lüks evlerinin çatı katında vahşice öldürüldü.
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Doktor çift lüks evlerinin çatı katında vahşice katledildi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN DIŞ HABERLER-NY Daily News’ten aktarılan habere göre, Güney Boston’da iki doktor yaşadıkları lüks evin çatı katında elleri arkadan bağlanarak ve boğazları kesilerek öldürüldü.

Fail Bampumim Teixeira, polis memurları tarafından 1.9 milyon dolarlık mücevherle suçüstü yakalandı.

Polis memurları evin önünde buldukları anahtarla daireye giriş yaptıklarını ve içeride suçluyla karşılaştıklarını aktardı.

Kurbanlarla katil arasındaki ilişkiye dair herhangi bir kanıt bulunamadığını söyleyen Suffolk bölge savcısı Daniel F. Conley, suçlunun kurbanları neden vahşice katlettiğinin de bilinmediğini söyledi.

Bölge savcısı, yüksek güvenlikli bir dairenin 11. katına suçlunun nasıl ulaştığının araştırıldığı bilgisini verirken, aynı komplekste yaşayan apartman sakinleri kurbanların suçluyu tanıyor olabileceği ihtimalini öne sürdü.

Massachusetts Göz ve Kulak Kliniği’nde anestezi uzmanı olan Bolanos, aynı zamanda Harvard Tıp Fakültesi’nde öğretim görevlisi olarak çalışıyordu. İngiliz doktor Richard Field ise North Shore Ağrı Yönetimi Merkezi’nde görev yapıyordu.

Bostonlu doktorların aileleri, Bolanos ve Field’ın bu korkunç cinayetle değil, yaptıkları güzel işlerle anılmasını istediklerini söyledi.

boston
doktor çift
Yorum (1)
yücel ahmet kece
allah rahmet etsin geride kalanlara sabırlar dilerim
3
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir