Medimagazin logo

'Ben muayene olmaya gelmedim, rapor almaya geldim' dedi ve hekimi darp etti!

Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi çalışanları ve Eskişehir Sağlık Sen üyeleri, hastanede görevli diş hekimi İ.Ü'nün darp edilmesini protesto etti.
'Ben muayene olmaya gelmedim, rapor almaya geldim' dedi ve hekimi darp etti!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Eskişehir Sağlık Sen Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi önünde grup adına yaptığı açıklamada, tüm uyarılara ve yasal düzenlemelere rağmen şiddetin önüne geçilemediğini ve her geçen gün şiddet olaylarının arttığını söyledi.

İnsanların sağlığını emanet ettiği sağlık çalışanlarına yönelik şiddeti anlayamadıklarını anlatan Köksal, "Dün Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanemizde görevli üyemiz diş hekimi İ.Ü arkadaşımız darp edildi. Darp eden kişi 'ben muayene olmaya gelmedim, rapor almaya geldim' diyerek illegal rapor almaya çalışmış ve yasal olmayan isteği gerçekleşmeyince zorbalığa başvurdu" diye konuştu.

Darp eden kişinin Eskişehir Büyükşehir Belediyesine bağlı ESTRAM işletmesinde vatman olarak çalıştığını ifade eden Köksal, şunları kaydetti:

"Darp eden kişinin halka hizmet noktasında sorumluluk sahibi olması durumun vahametini daha da arttırmaktadır. Bu kişinin vatandaşa hizmet noktasında hiç bir şey olmamış gibi görevine devam etmesi kabul edilemez. Bu konuda Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i göreve çağırıyoruz. Görüyoruz ki şiddet uygulayanın eğitimli veya eğitimsiz olması kriter değildir. Şiddet hiçbir zaman hak arama yolu değildir, hiçbir zaman da olmamalıdır."

Sloganlar atan grup üyeleri, açıklamanın ardından dağıldı.

'ben
muayene
olmaya
gelmedim
rapor
almaya
geldim'
dedi
ve
hekimi
darp
etti!
Yorum (5)
selim
bende dayanamıyorum.hastalar o kadar çok üzerime geliyorki.poliklinikte tek başımayım.korkudan her isteyene rapor yazıyorum.inşallah başıma bir iş gelmez.
0
Cevapla
cerrah mali
içimdeki insan sevgisini bitirdiler. eskiden hastalara kötü davranan doktor gördüğümde garipserdim, şimdi hakediyorlarmış diyorum. daha bugün sabah benden rapor isteyen askere sevk getirirse rapor verebileceğimi söylediğim için reçeteyi yırtıp hakaret edip gitti. içimdeki insan sevgisini bitirdiler.
0
Cevapla
caner
Prensip olarak hastaya söylüyorum ben sahte rapor vermiyorum diye.Ağlanıyor sızlanıyor ama sonunda alamadan çekip gidiyor.Eğer hakaret ederse direk mahkemye veriyorum.Eğer sahte rapor verirseniz bu işin sonu gelmez ve suçlu duruma düşersiniz.!!!
0
Cevapla
tayfun mercan
rapor aldım, rapor yazdırdım, rapor patlattım... ne kadar günlük cümleler değil mi? sağlık bakanlığı rapor konusunda hakkaniyetli çözümler üretmeli.. sağlık alanında en çok suistimal edilen bir konu bu..
0
Cevapla
mehmet
bugün mendil kapmaca seksek futbol için gelen yaklaşı 20 kişiyi geri gönderdim. beden eğitimi ve müdür yardımcısı öğretmenler baskın yaptı. bu saçmalığa kim dur diyecek.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir