Medimagazin logo

Kadın diş hekimi dehşeti yaşadı!

Ankara'da bir diş hekiminin muayenehanesine hasta gibi giden bir kişi, pompalı tüfekle etkisiz hale getirdiği diş hekimi ve yardımcısını soydu.
Kadın diş hekimi dehşeti yaşadı!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Bahçelievler Kazakistan Caddesi 53 numaralı binada diş hekimi Pelin  Ö.G'nin muayenehanesine, öğleden sonra rahatsız olduğunu belirterek giden bir  kişi, muayene odasına girdi. Telefonunu unuttuğunu söyleyerek antrede bıraktığı çantasından pompalı  tüfek çıkaran zanlı, Pelin Ö.G. ve Aytül isimli yardımcısının ellerini plastik  kelepçe ile bağladı.
 
BAŞLARINI DA BANTLA SARDI
 
Diş hekimi ve yardımcısının yaklaşık 800 lira civarında parasını gasp  ettiği öğrenilen zanlı, Pelin Ö.G'nin 3 kredi kartını da aldı. Zanlı, diş  hekiminden kartları iş yerindeki pos cihazında deneyeceğini, doğru söylememesi  halinde iyi olmayacağını belirterek, şifrelerini de aldı. Diş hekimi ve yardımcısının başlarını ve kollarını da bantla saran  zanlı, nefes almaları için ise burun hizalarına delik açtı. Zanlı olayın ardından  kaçarken, diş hekimi bir süre sonra bileğindeki bağları masanın kenarına sürterek  kurtuldu.
 
KARTLARDAN PARA ÇEKMİŞ
 
Caddenin karşısındaki esnaflara koşan Pelin Ö.G, durumu onlara  anlattı. Polise haber verilmesinin ardından olay yeri inceleme ekipleri de  muayenehanede çalışma yaptı. Öte yandan zanlının Anafartalar Caddesi'ndeki banka şubelerinden, diş  hekiminin kredi kartlarıyla 2 bin 500 lira çektiği öğrenildi.
 
Polis, zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.
 

kadın
diş
hekimi
dehşeti
yaşadı!
Yorum (4)
abdullah durak
prosedür belli, polis büyük uğraşlar verip zanlıyı yakalayacak, zanlı sorgusunun ardından adliyeye sevkedilecek ve tutuksuz yargılanmak (daha doğru ifade ile caniliklerine devam edebilmesi için) üzere serbest bırakılacak. güzel ülkemin adalet sistemi bu maalesef, hakim ve savcılar yasaları hep suçlu lehine yorumluyorlar.
0
Cevapla
Fehmi Hıncal
Geçmiş olsun
0
Cevapla
PORT
soyguncu eski kafalıymış.son 12 senedir en çok para kazanalar listesi: 1 emlakçılar 2 tesisatçılar 3-badanacılar hırsızlara hatırlatılır.doktorlar ancak karınlarını doyuruyor.o da borçları yoksa.teşekkürler türkiye.
0
Cevapla
RAFET DİNÇ
KAHRAMAN DAĞISTAN Bayram dönüşü idi, arabamla sakin şekilde ilerlerken gözüme ilişen SELİMİYE tabelası ve radyoda çalan müziğin kulaklarda bıraktığı haz olduğu halde yol alır iken ; ileride kalabalık bir halk kitlesi, yol nerede ise kapanmış, feryadı figan sesleri ortalığı inletiyordu, haliyle yavaşladım yolun bana göre geliş istikametinde hazin bir manzara, aslında toplum olarak alışık olduğumuz bir görüntü, yerde kanlar içinde yatan insanlar ters dönmüş bir araba bilinçsizce sağa sola koşan insanlar, Derhal hekimlik mesleği gereği hemen arabamı sağdaki benzin istasyonuna park ettim, yaralıların olduğu alana ilerledim görebildiğim 3 yaralı vardı ikisinin durumu iyi görünürken üçüncüsünün bilinç bulanıklığı,baş ve boyun travması belirtileri mevcuttu, etrafımdaki insanları uzaklaştırıp doktor olduğumu söyledim yaralının uygun pozisyonda tutmaya ağız ve burununu dolduran kan ve çakıl taşlarını temizlerken bir yandan da 112 ye haber verilip verilmediğini sorguladım derken ambulans geldi çalıştığım özel hastanenin ambulansı idi gelen;ekibim karşısında beni görünce hem şaşırdı hem mutlu oldu, derken hasta ivedilikle hemen ambulansa kaldırıldı buraya kadar her şey normal idi.AYNI ANDA 2 HASTA YAKINI AMBULANSA BİNDİ SAĞLIK GÖREVLİ İKİ ATT ŞAŞKIN ŞEKİLDE HASTA YAKINLARINA İNMELERİNİ SÖYLEDİ, HASTA YAKINLARI HEMEN TEHDİT VE KÜFÜRLE KARŞILIK VERDİ,BU ESNADA AMBULANS ŞÖFÖRÜ DAĞISTAN OLAYA MüDAHİL OLDU, HASTA YAKINLARINA HEMEN HAREKET ETMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİĞİ ANDA HASTA YAKINLARI VAHŞİ BİR HA... GİBİ YAKASINA SARILDI BİR KAÇI TEKME VE YUMRUK ATTI OLAYI SEYREDEN KOLLUK KUVVETLERİ NİHAYET MÜDAHİL OLDU , KAHRAMAN AMBULANS ŞÖFÖRÜ ONCA KÜFÜR TEKME TOKATA RAĞMEN YAPMASI GEREKENİ YERİNE GETİRMEK İÇİN AMBULANSINA BİNDİ HASTASI İLE BERABER GİDECEĞİ YERE VARMAK İÇİN YOLA REVAN OLDU. SAĞLIKTA ÜLKEMİZDE YAPILAN REFORM MUHTEŞEM AMA BU REFORMA AYAK UYDURAMAYAN HALKIMIZ ODA MUHTEŞEM...,CANINI KURTARMAYA GELEN SAĞLIK EKİBİNE SALDIRI NASIL İZAH EDİLİR ÇOK DÜŞÜNDÜM BULAMADIM, ARAŞTIRDIM TÜM DÜNYADA HATTA EN GERİ KALMIŞ AFRİKA DA BİLE DOKTORA VE SAĞLIK ÇALIŞANINA SAYGI O KADAR BÜYÜK Kİ..YANİ OLAY SADECE CAHİLLİK DEĞİL SANIRIM BAŞKA BİR ŞEY OLMALI???, SAĞLIKTA REFORMUN BABASI SAYIN PROF DR. RECEP AKDAĞ CEVABINI BULAMADIĞIM BU SORUYU BANA İZAH EDEBİLİRSE KENDİMİ BAHTİYAR HİSSEDECEĞİM.SEVGİLİ DAĞISTAN GEÇMİŞ OLSUN. (OLAY SAVCILIĞA İNTİKAL ETTİ, GERİSİ ADALET DAĞITICILARININ İŞİ ARTIK)
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir