Medimagazin logo

Muayene olmaya geldiği hastanede 2 diş hekimini bıçakladı

Elazığ'da diş hekimlerine saldıran şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı
Muayene olmaya geldiği hastanede 2 diş hekimini bıçakladı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

ELAZIĞ-Olay, dün Fırat Üniversitesi Diş Fakültesi Hastanesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, muayene odasına giren şüpheli S.A. Diş Hekimi U.D. ile stajyer doktor S.A'ya saldırdı. Olayda her iki doktorda hafif yaralandı. Doktorlar, FÜ Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kaçan şüpheli S.A. ise polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı.Emniyette ifadesi alınan şüpheli S.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada," 05.12.2019 günü saat 11:30 sıralarında ilimiz Fırat Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde pratisyen diş hekimi olarak görev yapmakta iken saldırıya uğrayan U.D. isimli doktor ile B.B. isimli stajyer doktorun S.A. isimli şüpheli şahıs tarafından yaralanması olayı ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığımızca soruşturma başlatılmış olup, Cumhuriyet savcısı tarafından verilen talimat üzerine kısa bir süre içerisinde yakalanan şahıs gözaltına alınmış, savcılığımızca alınan ifadesinin ardından tutuklama istemiyle sevk edildiği Elazığ 2. Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştır"denildi.

elazig
firat universitesi dis fakultesi
sağlıkta şiddet
Yorum (2)
Ali
Tek amacı alışveriş olan ve yüzbinlerce insanın girip çıktığı avm lerde, x ray olacak, doktordan menfaat beklenen ve menfaati gerçekleşmezse, zarar verme isteği aşikar olan ve yüzbinlerce insanın girip çıktığı hastanelere, ASM lere konulmayacak. Kusura bakmayın ama sizler bu zulme müstehaksınız. Hak verilmez, ALINIR!
2
Cevapla
dr.metin
sağlıkta şiddet artarak ivme kazanıyor.
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir