Medimagazin logo

Ramazan ayında gece de hizmet verecek

Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi örnek uygulamalarına bir yenisini daha ekledi, Ramazan dolayısıyla gece hizmet veren doktor sayısını arttırdı.
Ramazan ayında gece de hizmet verecek
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yönetimince yapılan açıklamada, hastalara 24 saat verilen acil hizmet dışında ayrıca Ramazan boyunca geceleri poliklinik hizmeti vermeyi planladıkları belirtildi. Hastane yönetimince 1 olan doktor sayısı 5’e çıkarılacak. Böylelikle vatandaşların daha rahat bir Ramazan geçirmesine katkıda bulunma fırsatı olacağı ifade edildi. Yapılan açıklamada, halka hizmetin ön planda tutulduğu, gece polikliniği hizmetlerine önem verildiği, Ramazan ayında da hastaların mağdur olmamaları için gece çalışan diş hekimi sayısının arttırıldığı kaydedildi. Ramazan ayı münasebetiyle gündüz Ağız ve Diş sağlı Merkezi'ne müracaat eden hastaların oruç tutmaları nedeniyle özellikle akşam saat 21.00 ile 24.00 arasında hastaneye müracaat eden hasta sayısında önemli bir artış beklendiği ve bu nedenle Ramazan süresince merkeze başvuran hastaların uzun süre bekleyip mağdur olmamaları için poliklinik hizmeti veren diş hekimi sayısını 1'den 5'e çıkarıldığı ifade edildi.

ramazan
ayında
gece
de
hizmet
verecek
Yorum (5)
fatma yirmibeş
bence sahurda başvuran hasta sayısında da patlama olur..o yüzden 24 saat nöbet olmalı. Hatta bununla yetinilmemeli,''evde sağlık hizmeti'' prensibiyle iftar ve sahurlarda evlerde diş hekimi bulunmalı! yeter ki oy gelsin..
0
Cevapla
surgeon
hasta olan kişi zaten oruçtan muaf tutulur. orucunu daha sonra kaza eder. sağlık personelinin de bir ailesi,hayatı vardır. zaten ne yapıyorsak kendi kendimize yapıyoruz.yönetim koltuğuna oturan arkadaşlara sesleniyorum..bir gün siz de o koltuktan ineceksiniz ve koyduğunuz saçma uygulamalara maruz kalacaksınız.
0
Cevapla
nedim uz
sağlıkçılardan da dahil %50 oy alan bir parti ne yapsa yeridir.az bile...
0
Cevapla
kaplumbağa terbiyecisi
Adam oruç tutup cennete gidecek diye sağlık personeline dünyada cehennem hayatı yaşatılıyor yani...
0
Cevapla
yok artık
ya bu nasıl zıhnıyet koltuk sevdası ıçın adamlar ne yabacagını sasırmış durumda maden bu kadar heveslıler koltukta oturanlar gelıb kendılerı versinler bu hızmetı çalışanları bu kadar ezmek keyıf verıyor galıba bırılerıne ee adamalar hızmet vermnek ıcın fıkır üretiyoryoksa bırılrıne yaranmak ıcınmı düşünüyorlar yada kendılerının bı tarafınımı kurtarmaya çalısıyorlar
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir