Medimagazin logo

Fransızlar Saç Ekimi İçin FBM Tıp Merkezi’ni Tercih Etti

Samsun’da Doç. Dr. Hayati Akbaş yönetiminde 13 yıldır hizmet veren FBM Tıp Merkezi’nin ünü sınırları aştı.
Fransızlar Saç Ekimi İçin FBM Tıp Merkezi’ni Tercih Etti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Fransa’dan saç ekimi yaptırmak için Samsun’a gelen 10 kişilik ekip, neden Samsun’u ve FBM Tıp Merkezi’ni  tercih sebepleriyle ilgili olarak düşünceleri, “Burada yapılan saç ekimleri çok kaliteli ve sonuçları çok başarılı. Üstelik fiyatları da Fransa’ya göre daha uygun. Böylelikle kaliteli hizmeti uygun fiyata da almış oluyoruz” şeklinde ifade ettiler.

Fransa’dan gelen Benjamin Fanre, Cristophe Wagner, Florion Domange, Cedric Marlon, Sidney Bantz, Sebastien Gıllmamn, Mickael Bignet, Jeremy Bettonı, Yonnick Ruffenoch, Pienne Gillmann isimli Fransızlar, Samsun’daki  FBM Tıp Merkezinde Doç. Dr. Hayati Akbaş’ın önderliğinde saç ekimi yaptırdı.

Samsun’a gelmeyi bekliyorlar

Grup adına konuşan Sebastien Gıllmamn, Samsun’u ve FBM Tıp Merkezi’ni çok sevdiklerini, Doç. Dr. Hayati Akbaş’a ülkelerinde yoğun bir talep olduğunu belirterek,  “FBM Tıp Merkezi’ndeki hizmet çok kaliteli ve operasyonların sonuçlarına bakıldığında diğer merkezlere göre başarı oranı çok yüksek. Fiyatlar bakımından da oldukça hesaplı. Fransa’da bu operasyonlar  daha pahalı. Üstelik Samsun, çok güzel bir şehir. Şu anda Fransa’da saç ekimi yaptırmak için Samsun’a gelmeyi bekleyen çok sayıda hasta var. Bu sağlık turizmi daha da artacak” dedi.

Saç ekimi için Fransa’dan gelen gruba, operasyon sonrasında FBM ekibi şehri gezdirdi.  Samsun’da birçok noktayı gezen grup, aynı zamanda da tatil yaptıklarını belirterek Doç. Dr. Hayati Akbaş ve FBM Tıp Merkezi ekibine teşekkürlerini sundu.

saç ekimi
estetik
advetorial
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir