Medimagazin logo

Sivas'ta hemşireler ve ebeler için program düzenlendi

Sivas Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün Hemşireler Haftası ve Ebeler Günü dolayısıyla ortaklaşa düzenlediği kutlama programı, Sağlık Müdürlüğü'nün yemekhanesinde gerçekleştirildi.
Sivas'ta hemşireler ve ebeler için program düzenlendi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Programda konuşan Vali Yardımcısı Veysel Çiftçi, Sağlık Müdürü Bahattin İlter ve Halk Sağlığı Müdürü Levent Sağlam, ebelerin ve hemşirelerin sağlık hizmetleri açısından önemini vurguladı.

Çiftçi, sağlık hizmetinin ana unsurunun fedakarlık ve hoşgörü olduğunu belirterek, "Bu güne kadar bunu gösterdiğinizden dolayı sağlıkta güzel çalışmalar ve başarılar elde edildi. Bundan sonra da bu hoşgörülü, fedakarca çalışmaların devamını diliyorum" dedi.

Protokol üyeleri, ebe ve hemşirelere görevlerinde başarılar diledi. Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hatice Tel, programda "Sağlığın Korunması ve Geliştirilmesi" konulu konferans verdi. Programa Sivas'taki hastane ve aile sağlığı merkezlerinde görev yapan ebeler ve hemşireler katıldı.

sivas'ta
hemşireler
ve
ebeler
için
program
düzenlendi
Yorum (1)
Deniz
Hekimler sağlık sisteminin kalbi, hemşireler de arter ve venleri gibidir... Hatta kılcalları... Doğduğumda bir hemşirenin elindeydim, büyük ihtimalle ölürken de bir hekim ya da bir hemşirenin elinde öleceğim. Kutsal meslek deniyor ya hani, o kutsallık da buradan geliyor olsa gerek...
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir