Medimagazin logo

Reçete tartışması kanlı bitti! Biri polis 2 yaralı

Kağıthane'de bir polis memuru eczanede tartıştığı kişinin kendisini bıçaklaması üzerine şahsı tabancayla bacağından vurdu.
Reçete tartışması kanlı bitti! Biri polis 2 yaralı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Kağıthane'de bir polis memuru eczanede tartıştığı kişinin kendisini bıçaklaması üzerine şahsı tabancayla bacağından vurdu. Yaralı polis memuru Y.Ç ve bacağından silahla yaralanan M.B.K. olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. 

Olay Kağıthane Gürsel Mahallesi Namzet Sokak'ta bulunan bir nöbetçi eczanede saat 21.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre eşi ve kızı ile eczaneye ilaç almaya gelen polis memuru Y.Ç. ile reçetesiz ilaç almak isteyen ancak iş yeri çalışanları tarafından bu isteği reddedilen M.B.K. arasında tartışma çıktı. Polis memuru ile tartışan M.B.K. daha sonra dışarı çıkıp eline bıçak alarak tekrar eczaneye geldi. Tartışmanın büyümesiyle M.B.K. polis memurunu kasığından bıçakladı. Bu sırada polis memuru da kendini korumak için eczanede havaya ateş açtı. Bıçaklanan polis memuru olay yerinden kaçmaya çalışan şahsı Tonoz Sokak'ta bacağından vurdu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri bacağından vurulan şahsı ve bıçakla yaralanan polis memurunu Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavi altına alınan yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay yerine gelen polis ekipleri eczane çevresi ve Tonoz Sokak’ta çevre güvenliği alarak incelemelerde bulundu. Eczanenin yaşanan olaydan dolayı camları kırıldı. Olayın meydana geldiği nöbetçi eczane 'silahlı saldırı nedeniyle eczane kapanmıştır. Nöbet iptal' yazısı asıldı.
Polis olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

nobetci eczane
yarali polis
bicak
ilac
Yorum (3)
DERYA ACAR
Artık yeter!!! Biz, kurallara kanunlara uyan, medeni, ahlaki değerleri olan insanlar olarak, suçluların, kötülüklerin cezasız kalmasından, kötülerin korunup kollanmasından bıktık usandık. Polisimizi yaralayan şahsa hukuk tarafından ibretlik ceza verilmelidir. O kadar ağır ve caydırıcı bir ceza olmalı ki, başka bir kişinin daha devleti ve kanunları çiğnemesini engelleyebilmeli. Kanunlara saygılı iyi insanları korumak, hukuk devletinin asli görevidir.
10
Cevapla
Fatih
Muhtemelen narkotik veya antidepresan ilaç almak için geldi ve masum polisimizi eşi çocuğunun yaninda bıçakladi. Ancak yarın öbür gün serbest kalacak. Yaşadığım ilde de bıçaklanarak sonucu ifade sonrası serbest kalan çok gördüm. Olan tertemiz polisimize oldu. Bu alcaklar yüzünden biz doktorlar da maalesef silahlandik. Yazıklar olsun.
2
Cevapla
eczacı
Doktor ağrı teşhisiyle reçete yazsa da antibiyotik ödenmiyor ki zaten.Antibiyotikte ödenme sorunu var,ödense de hastanın muayene parası derdi var zaten.Bir doktor kendisi için reçetesiz antibiyotik isterse de eczaneden alamıyor.500 lira cezası var, eczacı bunu göze alamaz.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir