Medimagazin logo

Siemens, sağlık hizmetlerini yeni ismiyle sürdürecek: Siemens Healthineers

Siemens Sağlık, yeni ismini açıkladı: Siemens Healthineers. “Health” (sağlık) ile “Engineer” (mühendis) sözcüklerinin birleşiminden oluşan bu yeni isim, Siemens Sağlık’ın bu sektördeki öncü ruhunu ve mühendislik deneyimini vurguluyor.
Siemens, sağlık hizmetlerini yeni ismiyle sürdürecek: Siemens Healthineers
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Siemens Healthineers, Siemens Sağlık yapılanmasını ve çalışanlarını da en iyi şekilde tanımlıyor. Benzersiz ürün ve çözümlerin arkasındaki isimler olan Siemens Healthineers çalışanları, müşterilerinin her zaman yanında olarak onlara kusursuz hizmet sunarken yenilikler konusunda da ilham veriyor.

Siemens Healthineers CEO’su Bernd Montag, isim değişikliği ile ilgili Siemens Healthineers olarak mühendislik ve bilimsel mükemmellik anlamında benzersiz bir geleneğe sahip olduklarını belirterek; “Bu gelenekten aldığımız güçle, sağlık kuruluşlarının hastalarına verimli ve yüksek kaliteli hizmet sunmasını sağlayan yenilikçi klinik çözümlerde de sektöre her zaman öncülük ediyoruz. Siemens Healthineers olarak yola devam ederken, köklü deneyimimizden yararlanarak, müşterilerimizi işlerinin her noktasında destekleyen çok daha fazla sayıda ve daha da kişiselleştirilmiş klinik çözümler sunacağız. Başarıya giden yolda müşterilerimizin ilham kaynağı olma gücümüze inanıyoruz. Bu konudaki kararlılığımızın cesurca ifadesi olan yeni markamız, insan odaklı bir şirket olma kimliğimizi de vurguluyor. Dünya genelinde 45 bin kişilik ekibimiz, sağlık kuruluşlarının hastalarına en iyi hizmeti sunmasını sağlamak için var gücüyle çalışıyor” açıklamasında bulundu.

Siemens AG yaklaşık iki yıl önce, 2020 Vizyonu stratejisi çerçevesinde, sağlık iş biriminin yeni bir yapılanmayla şirket içinde ayrı bir şirket olarak faaliyet göstereceğini duyurmuştu. Siemens Healthineers, medikal görüntüleme ve laboratuvar diagnostiğindeki lider portföyünü güçlendirmeye devam ederken, yönetilen hizmetler, danışmanlık hizmetleri ve dijital hizmetler gibi yenilikler sunacak ve giderek büyüyen terapötik ve moleküler diagnostik pazarında da yeni teknolojilere imza atacak. Tüzel kişiliklerde herhangi bir isim değişikliği olmayacak.

siemens healthineers
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir