Medimagazin logo

Gaziantep Şehir Hastanesinde 1 milyon 100 bin hastaya sağlık hizmeti verildi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gaziantep Şehir Hastanesinin açılışından itibaren yaklaşık 7,5 aylık sürede 1 milyon 100 bin hastaya sağlık hizmeti verildiğini açıkladı.
Gaziantep Şehir Hastanesinde 1 milyon 100 bin hastaya sağlık hizmeti verildi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Gaziantep Şehir Hastanesinde verilen sağlık hizmetlerine ilişkin bazı verileri paylaştı.

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin açılışından itibaren yaklaşık 7,5 aylık sürede 1 milyon 100 bin hastaya sağlık hizmeti sunduğu bilgisini veren Koca, hastanede 25 bin hastanın yatarak tedavi gördüğünü, 300 binin üzerinde hastanın acil hizmetlerinden faydalandığını belirtti.

Hastanede 35 bin cerrahi müdahale gerçekleştirildiğini aktaran Koca, paylaşımında hastanenin tanıtım videosuna da yer verdi.

gaziantep sehir hastanesi
hastane
saglik bakani fahrettin koca
Yorum (2)
Yorumsuz
bu hizmeti başta doktorlar olmak üzere sağlık çalışanları verdi. sağlıkta yapılan hizmetle ilgili cümlelerde neden özne belirtilmezki. neden rahatsız olunur.
3
Cevapla
VAKKAS ÖZMERCAN
bu tür haberlere yazdığım yorumu dikkate almıyorlar herhalde. marifet çok hasta bakmak değil diyorum yine de ısrarla şu kadar hasta baktık diye övünüyorlar.
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir