Medimagazin logo

Acil servislerde 2 gün içinde 3 şiddet vakası

İstanbul'da bu hafta üç farklı acil serviste üç şiddet olayı yaşandı. 2 kişinin öldüğü, biri doktor iki kişinin de yaralandığı bu olaylar, acil servislerdeki güvenlik sorunlarına dikkat çekiyor.
Acil servislerde 2 gün içinde 3 şiddet vakası
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

SÖZCÜ'den Eser Akgül'ün haberi....

 

VAKA 1

Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde geçtiğimiz çarşamba gecesi görev yapan Uzm. Dr. B. A.’nın hasta yakınlarının çıkardığı arbedede yüz kemikleri kırıldı.

VAKA 2

Aynı gün Pendik’te bulunan Marmara Eğitim ve Araştırma Hastane’sinin otopark bölümünde gözaltına alınmak istenen şüpheli bir şahıs, bir jandarma görevlisini yaralayıp olay yerinden kaçtı..

VAKA 3

Son olarak geçtiğimiz salı günü, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde silahlı saldırı gerçekleşti ve bu saldırı sonucunda Ramazan Sarı ve eşi Suzan Sandıkçı Sarı hayatını kaybetti.

sağlıkta şiddet
istanbul
Yorum (9)
acil
ACİLLERDE DEVAMLI HAKARET, ŞİDDET VE SALDIRI VAR.MAHKEME MAHKEME GEZMEKTEN BIKTIK.SAĞLIK BAKANLIĞI SAĞLIKTA ŞİDDETİ DESTEKLEMEKTEN VAZ GEÇMELİDİR.BIKTIK USANDIK ARTIK.
47
Cevapla
ismail yk
Acil servislerdeki şiddet sorunu,hiçbir zaman çözülemeyecek çünkü gerçekten çözmek isteyen kimse yok..
45
Cevapla
dr
Haber başlığında belirtildiği gibi " bu olaylar, acil servislerdeki güvenlik sorunlarına dikkat çekiyor", ama bi türlü çözülemiyor. İşin boyutu dikkat çekmeyi geçti gibi...
26
Cevapla
Ali
Parti bayraklarına vereceğiniz parayla tüm hastane girişlerine x ray ve güvenlik kabinleri kurulurdu
27
Cevapla
acil
doktor olmaktan utanıyorum.sağlık çalışanı devamlı saldırı ve küçültücü hakaretlere uğramaktadır.özellikle acillerin durumu perişandır.şamaroğlanı olduk.içimize ata ata dert küpü olduk.devamlı 'şiddete karşı iletişim dersi' alıyoruz.ama karşı taraf şiddeti hiç son bulmuyor.
31
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir