Medimagazin logo

Akit TV Haber Müdürü'nün sağlık çalışanlarına yönelik sözleri tepki topladı: 'Rüşvetimi ver susayım!'

KAtıldığı TV programında yaptığı konuşmayla gündeme oturan Akit TV Haber Müdürü Alan, sağlık çalışanlarının özlük hakları taleplerinden şikayet etti ve "Olay nedir biliyor musunuz. Rüşvetimi ver susayım mantığıdır." diye konuştu
Akit TV Haber Müdürü'nün sağlık çalışanlarına yönelik sözleri tepki topladı: 'Rüşvetimi ver susayım!'
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Katıldığı televizyon programında yaptığı açıklamalarla gündem olan Akit TV Haber Müdürü Murat Alan, "Aşından bahsediyoruz, 'sağlıkçıların özlük hakları ne olacak?' deniyor. Nöbetten konuşuluyor, 'sağlıkçıların özlük hakkı ne olacak?' deniyor. Bu talepler, rüşvetimi verin susayım demektir." ifadelerini kullandı. Tepki çeken bu sözlerin üzerine sosyal medyadan Alan'a tepkiler yükseldi.

Alan: "Rüşvetimi ver susayım"

Bir hemşire maaşının 6 bin liradan aşağı olmadığını ifade eden Alan, sağlık çalışanlarının pandemi dönemiyle birlikte sürekli 'özlük hakları' meselesini gündeme taşımasından yana şikayet etti ve salgınla mücadele sırasında sağlık personelinin özlük haklarının gündem yapılmasının doğru olmadığını kaydetti. Alan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Olay nedir biliyor musunuz. Rüşvetimi ver susayım mantığıdır."

Murat Alan'ın, tepki çeken açıklamaları şu şekilde:

"Bize ne zaman Silahlı Kuvvetler çok lüzumlu oluyor, bir savaş anında, tehdit anında. Afrin'e gideceğimiz zaman subayların kalkıp, bizim özlük haklarımız ne olacak diye sorduğunu düşünün. Biz bunu mu konuşmalıyız? TSK'nın oraya nasıl gideceğini mi konuşacağız yoksa, biz özlük haklarımızı almadan gitmeyiz, kısmını konuşacağız? Bakın 6 bin TL'den aşağı maaş alan bir hemşire yok. Olay nedir biliyor musunuz? Rüşvetimi ver susayım mantığıdır. Bu maaş mevzusunu getirip de mücadelesinin ortasına dayamanın bir mantığı yok. Ben bunun sürekli rüşvet şeklinde önümüze getirilmesinden rahatsızım."

Gelen tepkilerin büyümesi üzerine sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir açıklama yapan Alan sözlerinin yanlış anlaşıldığını ifade etti, "Rüşvet gibi algılanıyor demek istedim." dedi. 

rusvetimi ver susayim
akit tv haber muduru murat alan
ozluk haklari
Yorum (5)
yahya
Bu görüş ve mentalitede olan birinin akit tv ye yakıştıramadım. AKİT 'kültüründen NASİBİNİ ALAMADIĞINA ÜZÜLSÜN.
11
Cevapla
Hakan
Devlet gücüyle, halka duygu sömürüsüyle neşvü nema bulmuş kurumlar kendini devlet zanneder olmuş! İnsanlar olması gereken en asgari haklarını devletten ister, efendi kendine bişey kalmayacak ortak maldan gidiyor korkusuyla cevap verir.
28
Cevapla
lucifer
kuvvetli dindar olduğunu iddia eden bir yayın organının müdürü murat alan ın acaba Allah korkusu var mı? varsa neden yalan söyleyerek mağdur ve mazlum insanları hedef gösteriyor.?
18
Cevapla
Durmuş Ali MIRIK
Sağlık çalışanlarının bu covid döneminde sağlık çalışanları olarak diğer memurlardan Polislerle nasıl çalıştığımız bizler ve Allah biliyor. Bu dönemde bir çok arkadaşımız şehit verdik. Bir sağlık çalışanı olarak Murat beyi Allah havale ediyorum ve sağlık çalışanları olarak hakkımızı helal etmiyoruz....
5
Cevapla
Müslüm Güven
@yahya akit tv kültürü derken!
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir