Medimagazin logo

Bakan Akdağ'dan Canan Karatay'a eleştiri: Milyonlar kazanıyor

Bakan Akdağ, Canan Karatay'ın zayıflamak için tavsiye ettiği ürünleri internet sitesinden satarak milyonlar kazandığını söyledi.
Bakan Akdağ'dan Canan Karatay'a eleştiri: Milyonlar kazanıyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Canan Karatay'ın verdiği diyet önerilerini sert bir dille eleştirerek, Karatay'ın ürünlerini satmak için Aydın'da bir ceviz bahçesi ile anlaştığını idda etti.

"ZAYIFLAMA TAVSİYELERİNDEKİ ÜRÜNLERİ KENDİSİ SATIYOR"
Bakan Akdağ, 4 ayda 10 kilo vermeyi hedeflediğini söyledikten sonra, kalp ve iç hastalıkları profesörü Canan Karatay’ı da zayıflama konusunda verdiği tavsiyeler nedeniyle eleştirdi.

"CEVİZ BAHÇESİ İLE ANLAŞMIŞ"
Akdağ, "Böyle bilim adamlığı mı olur?" dediği Karatay için "Yiyin dediği ürünleri internet sitesinden satıyor. Aydın’a gittim, orada büyük bir ceviz bahçesi ile anlaşmış. Bu işleri konuşup da yapmayan kimse var mı? Yılda milyonların üzerinde para kazanıyorlar. ‘Lahmacun yiyebilirsin çünkü ben yedim’ denir mi" ifadelerini kullandı.
 

canan karatay
recep akdağ
Yorum (4)
Dr Hakan
İlk defa Sayın Bakan'ımızın görüşüne katılıyorum. Gerçekten komik önerileri var ve bu konu da suistimale son derece açık. Tez ceviz bahçesi olanların, başka ürün yetiştirmeleri ve mesai dışında ceviz toplayıp satmaları yasaklanmalı, ceviz SGK ve özele bağlanıp sadece bir alanda cviz yetiştirilebilmeli ve bu işten çok para kazanmak derhal önlenmeli.
21
Cevapla
Uzm
Paranin doktorlukta olmadigini gec olsa da anlamis.
12
Cevapla
esat
Sayın Bakanımız yerden göğe kadar haklıdır. Bu mesleği para sevgisi ile değil insan sevgisi ile yapmayacaksan, tüccar olabilirdin. Ama doktor tüccarlık rezil bir durum. Aslında benzer durum televizyonlarda şimdilerde görmediğimiz başka şarlatanlarca da yapılıyordu; ot-çöğ önerip internetten bunu pazalamalar, hastadan güya para almayıp otu çöpü bir kutuya doldurup, 250 tl ye satmalar filan. biz adam oluruz ama ancak bu kalpazanlara dur dediğimiz zaman.
8
Cevapla
Erşan Kuneri
Benim zavallı yaşlı vatandaşımın sırtında ceviz çuvalı taşıttılaaar! Öküzünü ineğini sattırıp organik ceviz satın aldırdılaaar! Yersen
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir