Medimagazin logo

Binali Yıldırım: Acil servislere artık kız bakmaya gidiliyor

Başbakan Binali Yıldırım, yurttaşların artık acil servislere sadece tedavi için değil, çocuklarını evlendirmek için gittiklerini söyledi
Binali Yıldırım: Acil servislere artık kız bakmaya gidiliyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Başbakan Binali Yıldırım, partisinin grup toplantısında Ak Partinin sağlık politikası alanında yaptığı çalışmaları anlatırken ilginç bir örnek verdi.

 

 

Vatandaşların artık daha kaliteli sağlık hizmeti adlıklarını iddia eden Başbakan Yıldırım "Dün bir arkdaşımız söyledi, çok ilgimi çekti. Acil servislere bayramda vatandaşlar gidiyorlarmış. Ne için gidiyorlarmış biliyor musunuz? Kız bakmaya gidiyorlarmış.Artık hastaneler o kadar şirin hale geldi ki, vatandaşlar oğullarını, kızlarını evlendirmek için acil servislere gidiyorlar, oralara yuvalar kurmak için ziyaretler yapıyorlar. Acil servisler artık sadece sağlık hizmeti vermiyor, yuva kurmak için de hizmet veriyor. İşte geldiğimiz nokta bu" diye konuştu.

binali yıldırım
acil servis
kız bakmak
Yorum (26)
İhsan
Hasbinallah... Hasbinallah!
20
Cevapla
AHMET
İşte dış mihraklar böyle zeki kalifiyeli yöneticilerimizi kıskanıyor. Söylenecek söz bulamıyoruz yani böyle dâhiler her 100 senede anca 1 gelir şansa bakın ki yaşadığımız yüz yıl bu konuda çok şanslı
32
Cevapla
Murat celikten
Acil servisler sosyalleşme merkezi oldu. Allah sizlerden razı olsun. Sıcak memleketlerde klimalı hizmet nedeniyle tv izleme muhabbet etme, partner bulma merkezi olarakda hizmey veriyor.
31
Cevapla
zeynep
acil durumu olmayan kişinin -acilde ne işi var -diyeceğine???? Kendi yada yakını gerçekten acil vaka olan zaten böyle bişey düşünemez..Acili gereksiz meşgul eden insanların varlığını ifade ediyor.
48
Cevapla
Selami Sanan
Hizmet kalitesi arttı mı? Bence evet. Nasıl arttı? Doktorlara baskı (mobbing) ile arttı. Vatandaş daha iyi hizmet alacak diye, doktorları insan kapasitesinin üstünde çalıştırmak ne kadar doğru? Dünyanın diğer yerlerinde doktorlar ne kadar hasta bakıyor, Türkiye'de ne kadar? Dünyanın diğer yerlerinde başka meslek grupları ile karşılaştırıldığında doktorlar ne alıyor? Türkiye'de ne alıyor. Ne kadar özlük hakları var? Türkiye'deki sistemin sorunu bu cevaplarda.
42
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir