Medimagazin logo

Cem Yılmaz'dan çağrı: Sağlık çalışanlarına ücretsiz moral toplantıları yapmak isterim

Pandemi başlangıcından beri canla-başla çalışan sağlık çalışanlarına motivasyon amaçlı bir çağrı Cem Yılmaz'dan geldi
Cem Yılmaz'dan çağrı: Sağlık çalışanlarına ücretsiz moral toplantıları yapmak isterim
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Pandemi başından beri görevlerine devam eden sağlık çalışanlarına destek Cem Yılmaz'dan geldi. Cem Yılmaz Sağlık Bakanlığına çağrı yaparak, sağlık çalışanlarına ücretsiz moral toplantıları yapmak istediğini söyledi.

Cem Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şöyle seslendi:

Pandemi boyunca sorumluluğu en yüksek seviyede olan Sağlık Bakanlığımıza önerimdir Tüm ülkede,sağlık personeline,canıyla kanıyla mücadele eden bütün savaşçılarımıza moral toplantıları söyleşiler organize ederlerse hiç bir ücret almamak kaydıyla katılmayı görev bilirim.

 


Akşam saatlerinde tekrar sosyal medya hesabından Sağlık Bakanının olumlu yanıt verdiğini söyleyen Cem Yılmaz şunları yazdı:

Sayın Sağlık Bakanımız @drfahrettinkoca Bugün dile getirdiğim düşünce ile ilgili beni cok mutlu eden haberler verdi. Kendisine çok tesekkür ediyorum .Doktorlarımız,hemşire kardeşlerimiz ve tüm sağlık emekçileri yle nasıl buluşacağımızı planlayıp sağlıkla gülümseyeceğiz Umudum bu

cem yılmaz
sağlık çalışanları
Yorum (8)
dr.mikro
Teşekkür ederiz duyarlılığınız için ama ücretsiz kabul etmeyiz .Bizler TAVAN'dan ek ödeme alan paraya para demeyen sağık çalışanlarıyız.Bazı hekim arkadaşlar yoksulluk sınırında (Türkiş verilerine göre 7.973 TL) toplam 8-9 bin TL gelirimiz var diye ALGI oluşturmaya çalışıyor sakın siz onlara itimat etmeyin
19
Cevapla
Anlayan Sezer
ameliyatta doktorun terinin silinmesi için "doktorun sadece alnımı terliyo" hahaa... şakasını? yaptı. doktor kendi alın-akıl terini silebilir fakat ellerinin hijyeni bozulmasın diye ekip arkadaşı siler. alın teriyle böyle şaka olmaz zira "arsız ayaklar altında alın teri" ...anadolu rack müziğinin kültürel erezyonunu hızlandıran biridir ( dr ayhan yenerin müzik kariyerini bitirdi) yine de kendisini severiz (ölçüyle) ve misafir etmek isteriz.
8
Cevapla
Kölelik yolunda
Doktor abiler, ablalar sizlerle iletişime geçmek istiyorum. Bu kölelik sisteminden ayrılmalı mıyım, ayrılmamalı mıyımı konuşmak istiyorum.
7
Cevapla
metin
Güldürmüyorsun zaten boşver
8
Cevapla
Nilgün Yalçın
Tabi ki buyursun gelsin. Kendisinden ücret talep etmeden dinleriz, sorularını yanıtlarız ;))))
6
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir