Medimagazin logo

Doktor yerine şifacıya gitti sağlığından oldu... Kara Hekim'den şikayetçi!

İstanbul'da bel fıtığı şikayeti olan Temel Aykut, ağrıları artınca komşusunun 'Kara Hekim derdine derman olur' sözüne inandı, şifacıya gitti. 'Kara Hekim' lakaplı kişi çekiç ve kazıkla uyguladığı sözde tedavi yöntemi Aykut'un felç geçirmesine sebep oldu. Aykut'un hayatını kabusa çeviren o sözde tedavi yönteminin görüntüleri dehşete düşürdü
Kaynak: Posta
Doktor yerine şifacıya gitti sağlığından oldu... Kara Hekim'den şikayetçi!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Bel fıtığı şikayeti olan Temel Aykut, sigortası ve maddi imkanları olmadığı için komşusunu dinledi. Show TV'de yer alan habere göre, ağrıları artınca, 'Kara hekim derdine derman olur' diyen komşusunu dinleyip, kendince geliştirdiği sözde tedavi yöntemini uygulayan şifacıyla buluştu. 

ÇANTASINDAN ÇEKİÇ VE KAZIK ÇIKARDI
'Kara hekim' onu yere yatırdı önce sert bir masaj yaptı ardından da çantasından kazık ve çekiç çıkartıp o insanlık dışı sözde tedaviyi uygulamaya başladı. 

Uygulama sırasında Aykut'un ağrıları şiddetlendi, durumda bir tuhaflık olduğu belliydi. Aykut acı içinde bağırmaya başlayınca şifacı 'Daha dur yeni başlıyoruz, fizik tedavi yapıyoruz burada' dedi.

"İKİ GÜN SONRA BANA DUA EDECEKSİN"
Çekiçle sanki tahtaya vurur gibi vuran 'Kara Hekim' Temel Aykut'u daha da hasta etmekle kalmadı bir üstüne para aldı. 

Ağrıları şiddetlenen Aykut, yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı. Durumun ciddiyeti de o zaman ortaya çıktı. Temel'in damarlarında zedelenme olmuş, kısmi felç geçirmişti. 

Temel Aykut, 'Kara Hekim' lakaplı şifacıdan şikayetçi oldu.

kara hekim
temel aykut
Yorum (4)
ZEKİ CAN
Be oğlum hala uslanmayacaksınız kaçıncı asırdayız.........
4
Cevapla
Hasan Akdemir
Soran için söylüyorum 21. yüzyıldayız abi. İki hafta önce üst düzeyde bir hukukçu tanıdığım biyoenerji sarkacıyla karaciğerindeki yağlanmanın tesbit edildiğini söyledi. Artık hasta ve yakınlarıyla tanı-tedavide etik konularını tartışmıyorum, komşu teyze yazdığım ilacı almamalarını söylüyor ve onlar da gerçekten inanıp almıyorsa tamam deyip başka ilaç yazıyorum. ÖMRÜNÜZÜ MİLLETİ DÜZELTMEYE ÇALIŞARAK HEBA ETMEYİN, ÖNCE KENDİNİZE BAKIN. YUNUS EMRE'NİN DEDİĞİ GİBİ " HERKESLER DOĞRUDUR , SEN DOĞRU İSEN".
26
Cevapla
emmi
KOMŞUSUNU DA MAHKEMEYE VERMELİ..................
6
Cevapla
Fatih Güven
Arkadaşlar suç kusura bakmayın ama bizim. Geçiştirici korumacı tedavi geliştirdik. Ha davadan korktuk tamam da tek sebep o mu? Bence yapamamaktan,becerememekten korktuk. Tedavileri doğru uygulayamadık. Gözden çok şey kaçırır olduk. Acilde iki kemiğin kırığını gözden kaçıran acil uzmanı mı olur? Peki iki ay sonra benzer şekilde yine gözden kaçırmalar??Bel ağrısı diye ilaç yazıp yolladık ama vertebraya prostat ca metastazını gözden kaçırdık. Millet artık bizlere güvenmiyor. Açıkçası doktor kendi kendine güvenmiyor. Cesur doktorlar sistem çarkında eziliyor. Sonuç bu!
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir