Medimagazin logo

Doktoru tehditte sınır tanımayan şüpheli, kadın doktoru öldürecekti!

İstanbul'da bir devlet hastanesinde görevli Doktor Melike Ü.'yü servis telefonundan arayarak dışarı gelmesini isteyen şüpheli Murat E. silahını çıkarmak üzereyken güvenlik görevlilerince engellendi.
Kaynak: SABAH - SEMA ALİM DALGIÇ
Doktoru tehditte sınır tanımayan şüpheli, kadın doktoru öldürecekti!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianameye göre ilginç olay şöyle gelişti: Şüpheli Murat E. geçtiğimiz aylarda İstanbul'da bulunan bir devlet hastanesinin göğüs cerrahisi servisinde doktor olarak görev yapan Melike Ü.'yü öğle saatlerinde servis telefonundan aradı. Doktoru 'Seninle görüşmem lazım. Seninle görülecek bir hesabım var, seni tanıyorum' diyerek tehdit etti.

Ertesi gün yeniden Doktor Melike Ü.'yü arayarak 'Samatya İstanbul Hastanesi'nden kalma görülecek bir hesabı olduğunu, hastanenin önünde beklediğini' söyledi.

Doktor güvenlik görevlilerine haber vererek şüpheli ile görüşmeye gitti. Şüpheli Murat E.'nin Melike Ü.'ye yaklaştığı ve sağ elini beline götürdüğü sırada güvenlik görevlileri duruma müdahale etti.

Şüphelinin doktorun evinin yanındaki duvara büyük harflerle kendi soyadı ve adının baş harflerini yazarak tehdit ettiği belirlendi.

Doktor, Murat E.'den şikâyetçi oldu. Tutuksuz yargılanan Murat E. hakkında 'silahlı tehdit' ve 'ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma' suçları kapsamında dava açıldı.

istanbul
şiddet
tehdit
doktor
Yorum (9)
murat celikten
Adam daha napmalıydı? bir tek tetiği çekememiş. adam kafaya koymuş böyle saçma karar mı olur? tutuksuz yargılanacakmış. öldürdüğünde tutuklarsınız anca. doktora değilde hakim savcı veya yakınına bu eylem yapılsaydı telefonla ulaşırlardı hakim savcıya rica ederlerdi ve tutuklanırdı. Bu devirde tanıdık hakim savcı dostun yoksa ayvayı yedin. doktor hanım hemen savcılığa başvurup hayatı risk altındadır belgesi alınız. Görev yerinizi değiştirtmek için mazeret atamasına başvurun. dönem tayıni fgalan beklemeyin bu evrağı aldığınız anda genel sekreterliğe ivedilikle evraklarınızı teslim ediniz. bilgi gizliliği isteyiniz.atamanız eminim yapılacaktır.
53
Cevapla
Dr
Yorumsuz
26
Cevapla
ırgat
Tutuksuz mu !!!!!!!???????????????????????????????????????????????
36
Cevapla
Uzm
Tutuksuz yargılayın da, akşam evinin kapısına veya yarın hastanenin kapısına dayansın.
43
Cevapla
postenflamatuar
Doktorluk enayiliktir. Çünkü görüldüğü gibi devlet adına devletin ve kamunun çıkarlarını koruyan ve meslek pratiği gereği saldırgan ile psikopatlarla her an temas mesafesinde olan doktorlar ölümle tehdit, öldürülmeye teşebbüs girişimin hedefi olsalar da "devlet" tarafından saldırganlar ve psikopatlar teşvik ediliyor. O nedenle enayiliğin lüzumu yok, doktorluktan istifa en iyisi. Bu saldırganı teşvik eden yasaları çıkartan parlameto üyeleri, hedef doktor olunca yasaları saldırgan lehine nasıl esnetirimin derdine düşen hakim ve savcılar artık sağlık sektöründeki doktor pozisyonunu doldursunlar.
28
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir