Medimagazin logo

Doktorun kafasını taşla yaraladığı iddiasıyla nöbetçi hakime çıkan şüpheli, serbest bırakıldı

İzmir’de özel bir tıp merkezinde bir doktorun kafasını taşla yardığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
Kaynak: İHA
Doktorun kafasını taşla yaraladığı iddiasıyla nöbetçi hakime çıkan şüpheli, serbest bırakıldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İzmir’in Karabağlar ilçesinde özel bir tıp merkezinin acil servisinde çocuk hastayı muayene ederken yanında bulunan kadına maske uyarısı yapan ve çocuğunu kirli ayakkabılarla muayene masasına çıkarmaması konusunda uyaran Doktor Hüseyin Nacar Mutlugüleçler, muayeneden sonra çocuk hastanın bir başka yakını tarafından “Benim büyükanneme nasıl bağırırsın” denilerek küfür ve hakaretlere maruz kalmıştı.

Hastane kapısında çocuk hastanın yakını tarafından taşlı saldırıya uğrayan Doktor Mutlugüleçler’in, isabet eden taş sonucunda kafası yarılmış ve 8 dikiş atılmıştı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, bir şüpheliyi gözaltına alarak adliyeye sevk etti.

Zanlı, çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

acil servis
muayene
doktor huseyin nacar mutlugulecler
Yorum (16)
Hasan Akdemir
Bugün taş, yarın göz, belki de can. Hukuk sistemi herkese aynı şekilde mi davranıyor sorusu çoğu akılda uçmaya başlamıştır bile.
6
Cevapla
ali
doktoru da sorgulamları lazım
2
Cevapla
Abdullah
BİR HAKİMİN KAFASINI YARMANIN CEZASI NEDİR ACABA? Doktorun kafasını yarmak ile Hakimin kafasını yarmanın cezası aynı mıdır merak ediyorum doğrusu.
17
Cevapla
ALİ OSMAN
Doktorun kafasını taşla yaraladığı iddiasıyla nöbetçi hakime çıkan şüpheli, serbest bırakıldı Üzülerek ve kahrolarak ümitsizce sadece yazıyorum ''NE BEKLİYORDUNUZ'
20
Cevapla
Dt
Kafasını sıradan bir taşla değil parke taşıyla yaralamış.Allah korumuş ama beyin kanaması hatta dilim varmıyor daha ağır sonuçlar yaşayabilirdi bu meslektaşımız.Yani bu cani serbest kalıyor kanunlarmı yetersiz yoksa hakimmi yanlış karar vermiş.Bu hareket bir hakim ya da savcıya yapılsa serbest kalırmıydı?Bütün hakimlerimiz değil belki ama bazıları sanki mağdur sağlıkçı ise çokta ciddiye almıyor..Kanunlarımız da bu konuda hakimlere keyfi karar veremeyecekleri bir şekle sokulmalı. Yoksa bu sağlık personelinin ahı kimseye kalmaz ne siyasilere ne de hatalı karar veren hakim ve savcılara...yazıktır günahtır!!!
23
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir