Medimagazin logo

Dokuz Eylül Tıp'ta tanzim satış noktası: DEÜ Manav

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesine tanzim satış noktası kuruldu
Dokuz Eylül Tıp'ta tanzim satış noktası: DEÜ Manav
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İZMİR- Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesinde uygun fiyatlarla meyve sebze satışı için DEÜ Manav kuruldu. Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "ihtiyaç sahibi öğrencilere sosyal yardımda bulunmayı da hedefledikleri"ni kaydetti. 

Prof. Dr. Nükhet Hotar'ın paylaşımları: 

"İzmir'de örnek bir projeyi daha hayata geçiren üniversitemiz, mensuplarımızın uygun fiyatlarla meyve sebze satın alabileceği 'DEÜ Manav' standının ilkini Tıp Fakültemizdeki kantininde hizmete açtı. Hayırlı olsun."

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde başlatılan vatandaşlarımızın evlerine uygun fiyatlarla meyve sebze götürmelerini sağlayan girişimlerine destek olacak ‘DEÜ Manav’ uygulaması ile ihtiyaç sahibi öğrencilerimize sosyal yardımda bulunmayı da hedefliyoruz." 

 

dokuz eylül üniversitesi
tıp fakültesi
tanzım
Yorum (3)
Hasan Akdemir
Vahşi kapitalizmle mücadele için; bu şekilde uygulamalar sadece meyve sebzede değil , ülke içinde üretilen tüm ürünlerde de yapılarak üreticiler büyük market zincirlerin tekelinden kurtarılıp tüketiciler de zengin ve ucuz ürün seçeneğine kavuşturulabilir. En önemlisi de bunu sadece 3-5 ay değil sürekli hale getirebilmek.
23
Cevapla
Port
2.donem manavlık pardon rektörlük garanti..tıp fakültesinde manav ne alaka.
3
Cevapla
Kamil Taş
Valla süper uygulama çok memnun oldum. Göz muayenesine gitmiştim gitmişken patlıcan biber salatalık aldım. Manav biraz kabaydi ama biberi seçtirmeyince biraz dovdum ama karşılık verdi. Alışık değilim böyle uygulamalara.
5
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir