Medimagazin logo

Fatma hemşire, yangında kaybettiği iki çocuğunu sonsuzluğa uğurladı

ÇORUM'un Bayat ilçesinde yaşanan yangın faciasında hayatlarını kaybeden Elif İçuz (4) ve Yusuf İçuz (8) kardeşler, Balıkesir'in Altıeylül ilçesine bağlı Ayşebacı Mahallesi'nde toprağa verildi.
Kaynak: DHA
Fatma hemşire, yangında kaybettiği iki çocuğunu sonsuzluğa uğurladı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Çorum'un Bayat ilçesine bağlı Yatukcu Mahallesi'nde yaşanan 4'ü çocuk 5 kişinin ölümüyle sonuçlanan yangında hayatlarını kaybeden Yusuf ve Elif İçuz kardeşlerin cenazeleri dün akşam Balıkesir Başçeşme Mezarlığı morguna getirildi. Öğle namazının ardından çocukların cenazeleri, Altıeylül ilçesi Ayşebacı Mahallesi'nde bulunan dedelerinin evinin önüne getirildi. Helallik alınmasının ardından mahalle mezarlğına götürülen cenazeler, burada toprağa verildi.

HEMŞİRE ANNE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Çok sayıda vatandaşın katıldığı cenazede, arkadaşlarının desteğiyle ayakta duran hemşire anne Fatmi İçuz'un çocuklarının tabutuna son bakışı herkesi ağlattı. Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, cenaze namazının ardından yaptığı açıklamada, "Her acıyı tarif edecek cümleler bulunabilir ama böyle bir acıyı tarif edebilecek ne cümle kurulabilir ne kelimeler buna yeterli gelebilir. Gerçekten yüreğimiz yanıyor. Ayşebacı Mahallesi'nde 2 tane evladımızı defnediyoruz. Tabi bizi en azından rahatlatan, en azından huzurlu kılan bir mevzu, çocuklarımız, küçük çocuklar. Biz inanıyoruz ki, mevlam onlara şahadet mertebesine erdirmiştir. Ailesine çok büyük sabırlar diliyorum. Ayşebacı halkımıza çok büyük sabırlar diliyorum. İlçemize çok büyük sabırlar diliyorum. Mevlam inşallah acılarını hafifletsin diyorum. Allah sabırlık versin" dedi.

hemsire
fatmi icuz
hemsire anne
corum
yusuf ve elif icuz kardesler
cenaze
Yorum (1)
memed
RABBİM ŞEHİTLİK MERTEBESİ NASİP EYLESİN,AİLESİNEDE PEYGAMBERLER,SIDDİKLER,ŞEHİTLERLE AHİRETTE BİRBERABER OLMAYI NASİP EYLESİN.HER ŞEKİLDE İMTİHAN BU DÜNYA.ALLAH U TEALA RAHMETİ İLE MUAMELE EYLESİN.
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir