Medimagazin logo

Genç başhekimin ani ölümü hekim arkadaşlarını yasa boğdu

Aydın’ın Nazilli ilçesinde, 4 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Başhekim Dr. Serkan Kaydan’ın cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için adli tıpa gönderildi.
Kaynak: İHA
Genç başhekimin ani ölümü hekim arkadaşlarını yasa boğdu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Nazilli’de faaliyet gösteren özel bir hastanenin başhekimliğini yapan Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Serkan Kaydan (38), 4 gün önce Nazilli Devlet Hastanesi’nde hemşire olarak çalışan eşi Pınar Kaydan’ın rutin kontrolü için 9 Eylül Üniversitesi Hastanesine gitti. Burada aniden baş ağrısı ve mide bulantısı şikayeti başlayan Kaydan, Nazilli’ye dönüşünde kontrol için çalıştığı özel hastaneye gitti. Bir ara akciğerinde enfeksiyon da tespit edilen Kaydan, dün gece saat 04.00 sıralarında görevliler tarafından odasında baygın halde bulundu. Yoğun bakıma alınan Kaydan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 


4 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Dr. Serkan Kaydan’ın cenazesi kesin ölüm nedeninni belirlenebilmesi amacıyla İzmir Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Evli ve 2 çocuk babası olan 38 yaşındaki genç Başhekimin otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından memleketi Atça’da son yolculuğa uğurlanacağı öğrenildi. 

serkan kaydan
9 eylul universitesi hastanesi
Yorum (4)
Hercai
Her ölüm erken........Dr. Serkan KAYDAN seninki çok çok erken. Mekanın cennet olsun inşallah. Allah sevenlerine sabır evlatlarına ve eşine uzun ömür versin. Nurlar içerisinde yat inşallah......
19
Cevapla
Frankie Bellevan
Allah Rahmet Eylesin.. Mekanı Cennet Olsun.. Eşine , Ailesine ve Sevenlerine BaşSağlığı ve Sabır Diliyorum.. Bir Varız , Bir Yokuz.... Gerisi Hikaye....
22
Cevapla
Dr.Cevdett
Kendinden habersiz tatlı düşünde Mevsimin baharı yazı kışında Ya anne karnında ya yüz yaşında Ölümün yaşı yok güzel kardeşim. (ŞAHİN CAHİT YANIK)
27
Cevapla
Ercan DAĞCI
Artvin Yusufeli Devlet Hastanesi'nde çalıştığım yıllarda sayın hocamız başhekimimizdi. Çok değerli, bilgili ve aynı zamanda yardımsever idi. Benim de oğlumu sünnet etmişti sevabına..Yeri hiç dolmayacak. Rabbim mekanını Cennet eylesin.
4
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir