Medimagazin logo

Genel Sekreter FETÖ'den gözaltına alındı!

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri A.K. ile Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı N.Y. gözaltına alındı
Genel Sekreter FETÖ'den gözaltına alındı!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

 Kırşehir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri A.K. ile Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı N.Y. gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri A.K. ile Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı ve İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Şube Müdürü N.Y. hakkında gözaltı kararı verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde A.K. ve N.Y'i ikametlerinde gözaltına aldı.

Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürülen şüphelilerin adreslerinde ve araçlarında arama yapıldı.

Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği bünyesindeki kurumlara yönelik ocak ayında yapılan operasyonlarda A.K ve N.Y'nin de aralarında bulunduğu 40 kişi gözaltına alınmıştı. A.K ve N.Y, mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakılmıştı.
 

feto/pdy
kirsehir'
genel sekreteri
saglik-sen
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir