Medimagazin logo

İnşaatta çalışan tıp öğrencisi, üzerine düşen demirin altında can verdi

Sömestr tatilinde para kazanmak için İstanbul'a gelerek Esenyurt'ta bir inşaatta çalışmaya başlayan tıp fakültesi öğrencisi Remzi Ersu'nun üzerine beton blok düştü. Kaza nedeniyle 22 yaşındaki üniversite öğrencisi hayatını kaybetti.
Kaynak: HABERTÜRK
İnşaatta çalışan tıp öğrencisi, üzerine düşen demirin altında can verdi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Olay, Esenyurt Nazım Hikmet Bulvarı'nda bulunan bir inşaatta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 22 yaşındaki Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Remzi Ersu, sömestr tatilini geçirmek için Van'dan İstanbul'a geldi. Tatilde para kazanmak isteyen Ersu, yeğeni Sefer Deli'nin yanında bir inşaatta çalışmaya başladı.

HALAT BİR ANDA KOPTU

İnşaat çalışması sırasında vinç tarafından kaldırılan beton blok vincin halatının kopmasıyla birlikte üniversite öğrencisi Ersu ve yeğeni Deli'nin üzerine düştü. Diğer çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Ersu ve Deli sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından çevrede bulunan en yakın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

AİLE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Talihsiz öğrenci Ersu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Acı haberi duyan talihsiz gencin yakınları hastaneye akın etti. Ersu'nun yakınları gözyaşlarına boğulurken, ağır yaralanan Sefer Deli'nin ise tedavisine devam edildiği öğrenildi.

iş kazası
tıp öğrencisi
Yorum (11)
Mehmet Karadeniz
Allah rahmet etsin. Bir daha bizim vergilerimizle okuyorsunuz diyen olmasın..
39
Cevapla
bozeren
Allah rahmet eylesin genç kardeşim. Ailene ve sevenlerine başsağlığı dilerim. bu vesileyle iş ortamlarındaki güvenliği (fiziki güvenlik- mevzuat- uygulama) bir kez daha masaya yatırmamız gerektiğini herkesin dikkatine sunarım.
24
Cevapla
Frankie Bellevan
Aslında bu haber İçinde bulunduğumuz durumun kısaca özeti.. Allah Rahmet eylesin. Mekanı Cennet olsun... Bu Kardeşimiz Ahirette muhtemelen birileri'nin yakasına mutlaka yapışacaktır..
32
Cevapla
ırgat
yıllar önce fakülteden bi arkadaşım da pastanede garsonluk yapıyordu..ve hatta yabancı uyruklu KDC asistanı abimizin de restoranda çaıştığını hatırlıyorum...zenginin çocuğunun fındık kırdığı bu ülkede ekmek parası için sürünen bi sürü bilim adamı adayı yoklukla boğuşuyor!.... gelde ilerle!
30
Cevapla
dr
Allah mekanını cennet etsin.
18
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir