Medimagazin logo

İzmir’de asistan doktor 10. kattan atladı

İzmir'de Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında açığa alınan genç doktor, çalıştığı hastanenin 10. katından atlayarak intihar etti.
İzmir’de asistan doktor 10. kattan atladı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Edinilen bilgiye göre olay, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde meydana geldi. Doktor Orhan Ç. (28), geçtiğimiz cuma günü FETÖ soruşturması kapsamında açığa alındı. Olay sonrası bunalıma giren Doktor Orhan Ç., bugün saat 11.00 sıralarında çalıştığı hastaneye geldi. 10. kattan kendini boşluğa bırakan genç doktor, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi yöneticisi Prof. Dr. Enver Altaş da asistan doktorun hayatını kaybettiğini doğruladı.

Türk Sağlık Sen İzmir İl Temsilcisi Ahmet Doğruyol olaya ilişkin yaptığı açıklamada, “Adı her ne olursa olsun bu vatana ihanet edenler mutlaka cezasını çekmelidir. Ancak ihanet noktasında olmayan, yasal çerçeve içerisinde iş ve işlem yapan insanların hukuki süreç tamamlanmadan hain olarak nitelendirilmesi ve cezalandırılması vicdanlarda derin yaralar açmakta ve travmalar oluşturmaktadır. Devlet olarak görevimiz insan kaybetmek değil, kazanmak olmalıdır” dedi.

izmir
intihar
i̇zmir katip çelebi üniversitesi
Yorum (6)
ihsan
Ses verin korkaklar, ses verin...
36
Cevapla
Remzi
AYIN VE HAFTANIN EN ÇOK OKUNAN, AMA EN AZ YORUM ALAN HABERİ, İLGİNÇ...
25
Cevapla
Ömür
Meslektaşımıza üzüldük ancak insanları yorum yapmadığı için suçlayan bu ahmaklar ne yapmaya çalışıyor anlamak zor. Herkes yorum yapmak zorundamı? Herkes sizin gibi provakatörmü sanıyorsunuz? Yorum yapanlarıda bir türlü beğenmez, ne yorum yaparsa yapsınlar acımasızca ve vicdansızca eleştirirsiniz. Ne acayip insanlarsınız yahu...
25
Cevapla
Frankie Bellevan
Allah Rahmet Eylesin.. Mekanı Cennet Olsun.. Allah Taksiratını affetsin.. Ailesinin ve Sevenlerinin Başı Sağolsun.. " Büyük Abiler " kendilerini Hala gizliyor.. Olan Halkanın Belki de en dış tabakasındakilere oluyor.. Örgütte tam çözülme sağlanamadı.. Herkes bildiklerini kendi kapıları çalınmadan Savcılığa başvurup anlatmalı.. Tahminim : Büyük abilerin çoğu 16 Temmuz'da Hain Planlarını sürdürecekleri yerlere Sıvıştılar..
37
Cevapla
mehmet ince
kendini öldürme nokta yorumlamak imkansız ...
8
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir