Medimagazin logo

Malatya'da 16 doktor tutuklandı

Malatya'da FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 20 sağlıkçıdan 16 doktor tutuklandı.
Malatya'da 16 doktor tutuklandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Malatya merkezli Ankara, Antalya, Isparta ve Denizli'de gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan doktor ve sağlıkçılardan oluşan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
 
  Savcılık sorgularının ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen 20 şüpheliden 16'ı doktor tutuklanırken 4'ü ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.
 
  Tutuklanan 16 doktor daha sonra Malatya E Tipi Cezaevine gönderildi.
 

malatya
fetö/pdy
doktor
Yorum (1)
Frankie Bellevan
Iceberg ' in küçük bir kısmı.. Fetocuların iyi yuvalandıkları diğer bir yer Malatya.. Malatya Malatya bulunmaz eşin Gönülleri coşturur ayla güneşin Aman anom aman anom Kernekli misin ? Kerneğe gelmeye de yeminli misin ? Hakkı Coşkun ( Türkü Baba ) Özellikle de yönetici ve idareci tayfası ( taifesi ). Eski yönetici ve idareciler araziye uydularsa da ; Devletin ve Milletin görevlileri uyumamalıdır.. Geçmişte işledikleri Cürümlerin hesabını mutlaka vermelidirler. Bu kişiler pek çok Mazlumun hakkını yediler , gaspettiler. Gaspettiklerini de hem kendileri yediler hem de Pensilvanyadaki Meczuba gönderip onun ABD' deki dostlarına yedirdiler.. Haram Olsun...
20
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir