Medimagazin logo

Samsun'da doktora bıçaklı saldırı

Samsun'da hastane çalışanının eşi tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan kadın doktor, yaşamını yitirdi.
Samsun'da doktora bıçaklı saldırı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

SAMSUN-Alınan bilgiye göre, Yusuf D, konuşmak amacıyla boşandığı eşi Şeyda A'nın çalıştığı Ulugazi Mahallesi'ndeki özel bir hastaneye gitti. Eski eşi ile hastane koridorunda tartışmaya başlayan Yusuf D'ye kadın hastalıkları uzmanı Op. Dr. Aynur Dağdemir müdahale etti.

Bunun üzerine Yusuf D, Dağdemir'e bıçakla saldırdı. Çeşitli yerlerinden yaralanan Dağdemir, hastanede ameliyata alındı. Dağdemir, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Bu sırada hastanenin beşinci katına çıkan Yusuf D, pencereden atladı. Beton zemine düşerek ağır yaralanan Yusuf D, hastanede yapılan müdahalenin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

 

 


 

Samsun'da kadın doktoru bıçakla öldürüp, binanın beşinci katından atlayan saldırgan yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, hastanede kadın hastalıkları uzmanını bıçaklayarak öldürdükten sonra beşinci kattan atlayan Yusuf Demirbaş, kaldırıldığı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.

Ulugazi Mahallesi'ndeki özel bir hastaneye boşandığı eşi Şeyda A. ile konuşmak amacıyla giden Yusuf Demirtaş (38), araya giren kadın hastalıkları uzmanı Op. Dr. Aynur Dağdemir'i (49) bıçaklayarak öldürmüş, daha sonra binanın beşinci katına çıkarak pencereden atlamıştı.

son dakika
doktor
bıçaklandı
samsun
op. dr. aynur dagdemir
Yorum (6)
bigmücahid2002
Bu olay toplumsal şiddet ve kadına şiddete bir örnektir. Sağlıkta şiddet olarak değerlendirirsek yanlış olur. Ayrıca böyle bir olayı hicbir yasa ile engelleyemezsin
8
Cevapla
bartu
Yıllardır hedef gösterilen doktorlar artık tek hedef haline gelmiştir...
8
Cevapla
aydin sinal
benim merak ettigim bu katilin cenaze namazinda hocanin"merhumu nasil bilirdiniz?"sorusuna cemeatin ne cevap verecegi.normalde islam dinine göre cenaze namazinin kilinmamasi lazim. öldürülen kardesimize tanridan rahmet dilerim.
12
Cevapla
postenflamatuar
Meslektaşımıza Allahtan rahmet eylesin, kederli ailesine sabrı cemil dilerim. Devletin yöneticileri, mahkemedeki hakim ve savcıları saldırganları engelleyecek tedbirler almamaktan dolayı sorumludur. Cani katiller öldürmeden önce birçok defa ölümle tahdit eder, bu olayda da aynısı olmuştur büyük ihtimalle. Bu sefer katilden boşanan eski eşini kurtarayım derken doktor hanım hedef haline gelmiştir.
6
Cevapla
bigmücahid2002
Değerli medimagazin editörleri, yeni sayfa yapınız yorumların azalmasına yol açtı. Eskiden tüm haberlere yapılan yorumlar tek sayfadan gözüküyordu. Kim kime cevap vermiş hemen belli oluyordu.
5
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir