Medimagazin logo

Tıp Fakültesi dekanına FETÖ'den gözaltı

Aralarında Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mehmet Ali Malas'ın da bulunduğu 8 şüpheli gözaltına alındı
Kaynak: Hürriyet
Tıp Fakültesi dekanına FETÖ'den gözaltı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İZMİR Katip Çelebi Üniversitesi'ne yönelik FETÖ/PDY soruşturmasında, Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mehmet Ali Malas'ın da aralarında bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturmasında, Katip Çelebi Üniversitesi'ne de operasyon yapıldı. Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği operasyonda, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Malas'ın da aralarında bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı. Tıp Fakültesi'nin yanı sıra, Diş Hekimliği gibi farklı fakültelerden de yine gözaltıların olduğu öğrenildi. Şüpheliler arasında bulunan akademisyenlerin, örgütün şifreli haberleşme sistemi ByLock'u kullandıkları da açıklandı.


İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörlüğü'nden Medimagazin'e yapılan açıklamada, Tıp Fakültesi Dekanı Malas'ın tanık ifadelerinden dolayı gözaltına alındığı belirtildi. 


 

fetö
izmir katip çelebi
tıp fakültesi
prof. dr. mehmet ali malas
Yorum (4)
Berkant
Katip çelebinin "tepeden" tırnağa hepsi fetöcü. İyi baksınlar
46
Cevapla
mehmet ince
katip çelebi fetöhane olmuş !
39
Cevapla
zişan akar
Bir hekimin, meslektaşına yönelik iddiadan yola çıkarak, koskoca bir üniversiteyi zan altında bırakması ne acı...
13
Cevapla
Nüket Göçmen Mas
Eski dekan ve anatomist, 2009 doçentlik jüri üyemken örgüt üyesi olmadığım ve sempati göstermediğim için doçentlik sınavımda engel oluşturmuş, 2012 Aralık ayına kadar doçent olmam katkılarıyla engellenmiş, haklılığım mahkeme kararıyla tescillenmiştir, ne geç bir tecelli.. 2008-2012 yılları arasında doçentlik jürilerindeki işbirlikçileri de incelenir umarım..habere hiç ama hiç şaşırmadım..
7
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir