Medimagazin logo

Tümörden kurtaran doktoruna şarkılı, klipli teşekkür 

Beynindeki tümörün riskli bir ameliyat sonucu çıkarılmasıyla sağlığına kavuşan 34 yaşındaki müzisyen Melek İrdem, doktoruna, yazdığı şarkı ve çektiği kliple teşekkür etti
Kaynak: AA
Tümörden kurtaran doktoruna şarkılı, klipli teşekkür 
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Beynindeki tümörün riskli bir ameliyat sonucu çıkarılmasıyla sağlığına kavuşan 34 yaşındaki müzisyen Melek İrdem, doktoruna, yazdığı şarkı ve çektiği kliple teşekkür etti.

Şiddetli baş ağrıları nedeniyle 2011'de hastaneye başvuran İrdem'in beyninde hayati tehlikeye yol açabilecek bir tümör tespit edildi.

Bunun üzerine yaklaşık 3 operasyon geçiren İrdem, daha sonra gördüğü destek tedavilerinin yan etkileri nedeniyle saçlarını da kaybetti.

Ancak yaşadıklarına rağmen hayata pozitif bakmayı sürdüren genç müzisyen, "Timur" adını verdiği tümörüyle giriştiği mücadeleyi kazanarak diğer hastalara da umut olmayı başardı.

İrdem, tamamen sağlığına kavuşurken, ucunda ölüm ya da engellilik olabilecek riskli ameliyatı başarıyla gerçekleştiren Prof. Dr. Sait Naderi'ye teşekkür etmek için de tümörden kurtulma serüvenini anlattığı bir şarkı yaptı.

Bununla hem başarı hikayesini aktarıp hem de doktoruna olan minnetini dile getiren İrdem, şarkısına bir de klip çekti.

 

 

 Bugünlerde sağlığa kavuşmanın mutluluğunu sevdikleriyle doyasıya yaşayan İrdem, aynı zamanda 29 Temmuz'da gerçekleşecek düğünüyle hayatında yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor.

"Timur, bana 1 Nisan şakası gibi geldi"

Beyin tümöründen kurtulan Melek İrdem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hikayesinin baş ağrısıyla başladığını ve ardından gelen ameliyatlarla sürdüğünü söyledi.

İrdem, doktoru sayesinde çok başarılı ameliyatlar geçirdiğini dile getirerek, "O kitleyi benim anlatmam mümkün değil. İşte o yüzden bunun için bir şarkı yaptım, adını da 'Timur' koydum. Normalde tümör diyoruz ama ben ona 'Timur' dedim." şeklinde konuştu.

Melek İrdem, doktorunu çok sevdiğini ve bu nedenle de tüm zorlukların kolaylaştığını aktararak, şöyle devam etti:

"Süreç ameliyatlardan sonra zordu tabii. O kadar kafanın açılması falan... Benim için Sait Hoca'nın olması açıkçası büyük şanstı. Tümörü, ilk öğrendiğimde zaten 1 Nisan'dı. O, 1 Nisan şakası gibi oldu. Sonrasında da zaten şaka enerjisiyle yürüdü gitti. Çünkü ben kötü bir şey olacağını hiç inanmıyordum ve öyle de oldu. Yaptığım şarkıyı Sait Hoca çok beğendi, benim için de önemli olan oydu. Sonuçta çok güzel bir şey ortaya çıktı. Bu durumda tamamen pozitif olmak, iyi düşünmek, buna inanmak gerekiyor. Kötü insanları etrafında tutmamak lazım. Enerjisi yüksek insanlarla sohbet etmek önemli. Hastalara çok fazla müzik dinlemelerini tavsiye ediyorum. Kötü haberler dinlemesinler, bu şekilde her şey çok daha iyi olacaktır diye düşünüyorum."

"Melek, ilk günden beri çok pozitif bir hasta"

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Eğitim ve İdari Sorumlusu Prof. Dr. Sait Naderi de beyin tümörlerinin baş ağrısıyla geldiğine dikkati çekti.

Ayrıca hastaların bazen kol, bacak güçsüzlüğü, görme kaybı, sara nöbeti gibi şikayetlerle başvurabildiğini aktaran Naderi, "Baş ağrısı bizim için bir uyarı, bir alarmdır. Melek'in incelemelerinde beyninde bir kitle saptandı ve o kitleyi biz aldık. Kitle orta düzeyde bir kitleydi. Daha sonra tekrarladı ve bu tekrardan sonra orayı temizledik." şeklinde konuştu.

Konuşma merkezinin kitle ve operasyondan etkilenmemesi için oldukça özenli bir ameliyat gerçekleştirdiklerini anlatan Naderi, şunları kaydetti:

"Sonuç olarak bugüne geldik. Tabii ki Melek'in bugüne gelmesinde biz elimizden gelen her şeyi yaptık ama hasta da çok önemlidir. Her türlü hastalık da aslında bu geçerli ama bizim için çok daha önemlidir. Melek, ilk günden beri çok pozitif bir hasta. İlk konuşmamız da çok iyi hatırlıyorum aynı şimdiki gibi güleç bir yüzle olayı kabullendi ve tamamen kendisini bize teslim etti. Biz de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık."

Prof. Dr. Naderi, İrdem'in yazdığı şarkıyı çok beğendiğini ve bunun kendisi için çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Ben de çok sevindim eşim de çok beğendi. Çevremdeki herkese de olabildiğince gösterdim. Bu şarkı çok hoşuma gitti. Çok gurur duydum. Keşke herkes Melek gibi pozitif olsa. Bizim işimiz çok daha kolay olur ve bunun onlara iyi yönleri daha çok yansır." ifadelerini kullandı.

şarkı
tümör
timur
melek i̇rdem
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir