Medimagazin logo

Kadir İnanır’ın sağlık durumunda sevindiren gelişme! Yoğun bakımdan çıkarıldı

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Sanatçı Kadir İnanır, yoğun bakım ünitesinden çıkarılarak Nöroloji Servisine alındı. Sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi veren Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, "Bugün Kadir İnanır'ın yoğun bakım tedavi süreci tamamlandı. Bundan sonraki aşama servis tedavisi şeklinde devam edecek.Nöroloji servisinde tedavisi sürecek." dedi.
Kaynak: DHA
Kadir İnanır’ın sağlık durumunda sevindiren gelişme! Yoğun bakımdan çıkarıldı
Prof. Dr. Necdet Sağlam
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve ameliyata alınan Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam açıklama yaptı. 

Sağlam, "Bugün Kadir İnanır'ın yoğun bakım tedavi süreci tamamlandı. Bundan sonraki aşama servis tedavisi şeklinde devam edecek. Nöroloji servisinde tedavisi sürecek. Rehabilitasyon süreci devam ediyor. Daha rahat bir ortamda birinci dereceden yakınlarıyla rahat görüşebilecek; ama mümkün olduğunca ziyaretçi kabul etmeyeceğiz. Toparlama sürecine girecek. Rehabilitasyon süreci uzun bir süreç bildiğiniz gibi, bazen aylar sürebiliyor. Daha önce geçirilmiş ek hastalıkların da bunda etkisi var. Şu ana kadar tedavisi olumlu sürdü. Bugün itibariyle yoğun bakımdan çıkarmış olduk." dedi.

 Solunumuyla ilgili bir soruya da yanıt veren Prof. Dr. Sağlam "Olumsuz bir durum yok her gün daha iyiye gidiyor. Günden güne toparlıyor. Hem kas güçleri, hem bilinç durumu, hem genel durumu daha iyi. Ek hastalıklarının tedavisi de bitmek üzere" diye konuştu.

prof dr necdet saglam
kadir inanir
umraniye egitim ve arastirma hastanesi
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir